Ce ceasuri au purtat cei mai importanți președinți din lume?

Ce ceasuri au purtat cei mai importanți președinți din lume?

0 Shares
0
0
0

Un bărbat cu o ținută completă, elegantă 100%, este un bărbat care are, în mod obligatoriu, un ceas la încheietura mâinii. Poate fi vorba despre cele mai scumpe modele de ceasuri, dar poate fi vorba și de modele clasice de ceasuri pe care le găsești comercializate în diverse magazine la prețuri modice.

Important este modul în care alegi să porți ceasul, iar de-a lungul vremii, cei mai importanți lideri de stat din lume au demonstrat că au sau nu gusturi atunci când aleg ceasul pe care să îl poarte. Iată care sunt obiceiurile unora dintre acești lideri de stat în ceea ce privește purtarea ceasului.

Ce ceasuri au purtat președinții americani?

Dacă amintești un singur președinte american atunci când este vorba despre ceasul pe care l-a purtat acesta, trebuie să vorbești în mod obligatoriu și despre ceilalți, pentru că există o tradiție care își are începuturile în 1953, aceea ca la inaugurare, președintelui să îi fie oferit un ceas Vulcain de mare valoare.

Și președintele Donald Trump, ultimul președinte înainte celui actual, a avut parte de un astfel de cadou la inaugurare, ceasul său având o valoare de 8000 de euro și purtând semnătura Vulcain Cricket. Același ceas este purtat și de actualul președinte, și de cei anteriori, respectiv Barack Obama, Dwight Eisenhower, Richard Nixon, Bill Clinton.

Se pare că Barack Obama a purtat în tinerețe un ceas Casio F91-W, binecunoscutul model de ceas care a fost replicat în nenumărate feluri, dar care are, chiar și în varianta originală, un preț derizoriu. Ca senator, acesta a purtat un ceas Tag Heuer, iar la Casa Albă, Obama a purtat mai ales ceasul Jorg Gray, un ceas din cuarț cu un preț modic.

Gestul președintelui de a purta astfel de ceasuri demonstrează că și modelele de ceasuri cu prețuri mici pot fi la fel de bune și apreciate ca modelele de ceasuri recunoscute la nivel înalt. Un ceas de calitate este ceas Ingersoll The Regent I00305B Automatic , alegerea desăvârșită a celor care doresc un ceas de calitate la un preț mic.

Ceasurile liderului de stat rus, Vladimir Putin

Din obiceiurile pe care le are, se pare că Vladimir Putin este un colecționar împătimit de ceasuri elvețiene, acestea fiind recunoscute pentru calitatea deosebită pe care o au și pentru precizia înaltă.

Câteva dintre modelele de ceasuri pe care le-a purtat de-a lungul timpului președintele rus sunt Patek Philippe Calatrava, Parmigiani Fleurier, Breguet Marine, Blancpain Aqua Lung, acestea având valori cuprinse între 10000 și 30000 de euro, însă alegerea supremă pare a fi A. Lange & Sohne Tourbograpf, un ceas cu o valoare de peste 200000 de euro.

Ceasurile liderilor de stat francezi

Macron a purtat de-a lungul timpului multe modele de ceasuri, toate cu un design atemporal și cu un aspect elegant. Alegerea preferată a lui Macron pare a fi un ceas Cartier Tank care costă aproximativ 3500 de euro, însă acesta a expus și modele de ceasuri precum Merci LMM-01, Awake, March LA.B Mansart sau Lip Daupine.

Sarkozy a preferat Rolex-urile, dar și un ceas inteligent, conectat, respectiv Withings Activity.

0 Shares
You May Also Like