Ce ilegalitati comit cetatenii romani in Israel?

Ce ilegalitati comit cetatenii romani in Israel?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca dupa Revolutia din anul 1989, o multime de cetateni romani au ales sa plece in strainatate, in speranta ca printre straini vor castiga mai multi bani si vor reusi sa isi creeze un viitor mult mai bun.

Unii dintre romani au ales sa plece in Europa de Vest, altii au pornit spre Nordul Europei, unii spre Estul Europei, altii au ajuns prin Statele Unite ale Americii, unii au ajuns prin Mare Britanie, iar altii au mers chiar in Asia sau in Africa.

Asadar, romanii au plecat cam in toate colturile lumii, unii dintre ei au vrut chiar sa viziteze locurile sfinte din Israel, iar dintre acestia multi sunt deja stabiliti de ani de zile in aceasta tara.

Dintre romanii care s-au stabilit in Israel trebuie precizat ca exista multi cetateni care duc o viata decenta, si care isi vad de treburile lor, mergand la servici si apoi facand ceva util cu viata lor, zi de zi.

Exista insa si cetateni romani care au ajuns in Israel, si care din diferite motive au avut probleme cu legea, asa ca au avut nevoie de serviciile unui avocat penal roman in Israel, pentru a scapa de probleme.

De exemplu, unii cetateni romani care au ajuns in Israel au condus masina fara a detine persmis de conducere, sau au condus avand permisul de conducere expirat, asa ca din acest motiv au avut probleme serioase cu legea din aceasta tara.

Exista alti cetateni romani care au condus in Israel aflandu-se sub influenta alcoolului sau sub influenta substantelor interzise, asa ca este evident faptul ca in momentul in care au fost descoperiti in trafic, au avut probleme serioase cu legea din Israel.

Unii cetateni romani care au plecat in aceasta tara, au vrut sa obtina banii mai usor, astfel ca s-au apucat de furturi de prin buzunare, altii au furat de pe la diferite magazine sau din diferite alte locuri, iar in momentul in care au fost depistati au avut probleme cu legea din Israel.

Din pacate, exista si cetateni romani care au comis alte infractiuni, unii fiind prinsi cu substante interzise, altii fiind implicati in fel si fel de scandaluri prin baruri sau prin diferite alte locatii.

Asadar, dupa cum se poate observa, odata cu trecerea timpului au fost intalnite o multime de cazuri in care cetateni romanii au creat probleme serioase in Israel.

Din fericire insa, exista in Israel un cabinet de avocatura care poate sa reprezinte cetatenii romani si nu numai, pentru ca exista chiar si cetateni straini care apeleaza la acest cabinet de avocatura, care ii poate ajuta pe acestia sa isi rezolve cat mai rapid problemele cu legea din Israel.

Cu siguranta si pentru romanii din Israel este mai usor sa discute cu un avocat roman intr-o tara straina, decat sa discute cu un alt avocat strain. Un astfel de avocat, va face mereu tot ceea ce ii sta in putinta pentru a ajuta cetatenii romani in orice problema ar avea acestia in Israel.

0 Shares
You May Also Like