Ce masini de inchiriat se cauta in Cluj Napoca?

Ce masini de inchiriat se cauta in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Orasul care s-a dezvoltat cel mai mult in ultimii ani in Romania, este fara doar si poate Cluj Napoca, cel mai mare, cel mai frumos si cel mai important oras din Transilvania.

In ultimul deceniu, s-au construit cartiere rezidentiale noi, au aparut multe companii multinationale in oras care au creat locuri de munca atractive pentru clujeni, astfel incat nivelul de trai este unul mult mai bun decat in celelalte mari orase ale tarii.

Datorita faptului ca orasul s-a dezvoltat foarte mult, au aparut pe piata diferite firme care isi desfasoara activitatea in diferite domenii. Asa au aparut si firmele de inchirieri auto, printre care si Elite rent a car.

Firmele de inchirieri auto Cluj, se bucura de un foarte mare succes, dat fiind faptul ca in fiecare zi, atat clujenii cat si cei care viziteaza orasul, cauta masini de inchiriat.

Exista de exemplu oameni de afaceri care sosesc in orasul din inima Transilvaniei pentru cateva zile, timp in care participa la diferite intalniri de afaceri, iar in timpul liber isi doresc sa viziteze orasul.

In aceste conditii, este firesc sa isi doreasca cele mai bune servicii de inchirieri auto Cluj, iar Elite Rent a car reprezinta cea mai buna solutie. De ce aceasta companie? Ei bine, raspunsul este unul foarte simplu, si anume ca aceasta renumita firma de inchirieri auto, dispune de o flota auto impresionanta.

Exista afaceristi care sunt pasionati de masini luxoase, iar la Elite rent a car pot gasi modele de la Audi, Mercedes sau BMW, pe care sa le inchirieze la cele mai bune preturi.

Unii oameni de afaceri sunt pasionati de SUV-uri, iar masinile brandurilor auto amintite anterior, pot fi inchiriate de la Elite rent a car.

Sa nu credeti insa ca doar oamenii de afaceri aleg sa inchirieze masini de la aceasta companie, atunci cand viziteaza cel mai frumos oras al Romaniei. Exista de-asemenea turisti care vin in Cluj Napoca pe toata durata anului.

Acestia pot alege la randul lor sa inchirieze masini luxoase, dar si masini care au costuri ceva mai mici, dar care le ofera un confort de nota 10.

Chiar si clujenii care au nevoie pentru cateva zile de o masina, pana cand isi scot masinile personale de la service, pot alege sa inchirieze masini de la aceasta companie de top.

Exista chiar si firme care, fie pentru ca sunt aflate la inceput de drum, fie pentru ca nu au nevoie permanent de o masina, ci doar periodic, aleg sa inchirieze masini de la aceasta firma de top de inchirieri auto.

Firma le ofera clientilor posibilitatea de a inchiria masini chiar si pe termen lung, pentru o perioada cuprinsa intre 6 si 57 de luni. Clientii doar completeaza un formular pe site-ul companiei pentru a rezerva masina dorita, dupa care vor fi contactati de reprezentantii firmei pentru a stabili modalitatea de intrare in posesie a masinii.

In plus, impozitul, asigurarea auto (RCA), asigurarea CASCO si rovigneta sunt deja platite de catre firma de inchirieri auto.

0 Shares
You May Also Like