Ce posibilitati de curatare a covorului poti avea?

Ce posibilitati de curatare a covorului poti avea?

0 Shares
0
0
0

Covorul este fara indoiala elementul de decor cel mai important dintr-o incapere, datorita faptului ca el este ales in asa fel incat sa se asorteze atat cu culoarea peretilor, cat si cu culoarea obiectelor de mobilier, si chiar si cu culoarea perdelelor sau a draperiilor.

Dintre toate elementele decorative dintr-o incapere, trebuie amintit faptul ca acesta este cel mai predispus pentru a se pata, pentru a se murdari sau pentru a suferi alte actiuni negative, datorita faptului ca toata ziua este calcat in picioare.

Tocmai de aceea, covorul trebuie curatat periodic, trebuie aspirat si chiar spalat, pentru a avea o durata de viata indelungata.

Ei bine, in conditiile in care covorul tau este plin de praf si mai are pe suprafata sa si anumite pete, mai intai de toate ar trebui sa il aspiri pana cand vei indeparta tot praful acumulat pe suprafata acestuia.

In cazul in care nu ai aspirator, atunci poti sa scoti afara covorul, sa il asezi pe bara de batut covoare din curte sau din fata blocului, si sa il bati pana cand indepartezi tot praful.

Apoi, poti sa folosesti o solutie speciala pentru curatat covoare, pentru a pulverize pe suprafata covorului, iar cu o perie poti freca accesoriul pana cand acesta se curata in totalitate.

In sitautia in care vei observa faptul ca odata cu trecerea timpului, culorile covorului au inceput sa se stearga, atunci poti sa tai o capatana de varza in doua, si cu o jumatate de varza poti sa freci covorul pe toata suprafata acestuia, pentru a-I reda stralucirea.

Tot pentru a curata covorul, vei putea sa folosesti un alt truc vechi din batrani, astfel ca intr-un bol vei putea sa adaugi cateva linguri de sare si sa o stropesti cu apa, dupa care cu solutia respectiva, va trebui sa freci toata suprafata covorului.

Odata ce vei efectua acest pas, va trebui ca mai apoi sa aspiri in profunzime covorul, pentru a indeparta toata sarea.

Pentru urmele de ciocolata, ai putea sa folosesti detergentul, in timp ce pentru a scoate cerneala din covor, vei putea sa folosesti spirtul sanitar.

Asadar, ai putea sa folosesti toate aceste trucuri, in cazul in care trebuie sa iti cureti covorul de praf, de pete sau de murdarie, fara a apela la ajutorul cuiva.

In conditiile in care insa, nu iti permite timpul sa iti cureti covorul acasa, sau din diferite alte motive nu te incanta ideea de a-ti curata covorul acasa, ai putea sa accesezi Curat-Tapiterii.ro, si sa contactezi specialistii pentru a-ti curata covorul.

In cazul in care vei apela la ajutorul specialistilor, cu siguranta vei beneficia de cele mai bune servicii, iar covorul tau va arata impecabil, datorita faptului ca acestia folosesc echipamente de cea mai noua generatie, si folosesc si cele mai bune solutii pentru curatarea covoarelor.

Mai mult decat atat, o firma profesionista care se ocupa de curatarea covoarelor, iti va putea oferi si transport, asa ca in momentul in care covorul iti va fi curatat, iti va fi livrat acasa de catre personalul firmei.

0 Shares
You May Also Like