Ce te poti juca pe telefon cand te plictisesti?

Ce te poti juca pe telefon cand te plictisesti?

0 Shares
0
0
0

Un adevarat animal de companie nu este doar afectiune si dragoste constanta, ci si o adevarata responsabilitate. Trebuie sa fiti tot timpul acasa, sa locuiti in acelasi apartament sau casa si sa nu aveti alergii.

De fapt, orice animal de companie necesita ingrijire si atentie – va trebui sa cumparati in continuare hrana si medicamente, daca este necesar, precum si vizite periodice la veterinar. Daca va doriti un animal de companie real, puteti consulta recenzia noastra cu cele  mai bune aplicatii de adoptie de animale de companie pentru Android si iOS. Daca te joci intens, poti vizita si inlocuire display Allview pentru ca ecranul trebuie sa functioneze mereu perfect.

Moy 7

Moy este un alt animal de companie virtual neobisnuit pe care il poti avea. In total, acest joc are 7 parti, fiecare cu propriile caracteristici, adaugiri si detalii. Unii utilizatori spun ca Moy seamana cu un fel de caracatita, dar trebuie doar sa il accepti ca animal de companie. Trebuie remarcat faptul ca toate elementele grafice si designul jocului sunt de un standard ridicat, ceea ce va multumi utilizatorii exigenti.

Bineinteles, va trebui sa aveti grija de Moy – sa-l hraniti, sa-l imbaiati si chiar sa-l duceti la picnicuri. In cea mai recenta versiune a jocului, interactiunea cu natura si cu mediul inconjurator se afla la cel mai inalt nivel.

Cthulhu Virtual Pet

Daca sunteti un fan Lovecraft, va veti bucura si mai mult de acest joc. Cthulhu Virtual Pet, un fel de Tamagotchi, este proiectat in forma de pixeli, ceea ce ii confera o atmosfera speciala. Daca credeti ca micul Cthulhu va fi independent si puternic, va inselati.

De asemenea, animalul vrea sa se joace, sa manance si sa se distreze, iar voi trebuie sa ii oferiti acest lucru. Cthulhu este mereu cu tine, literalmente in fiecare minut, asa ca, pentru cei care nu intra des la joc, exista un mod special de somn profund. In acest mod, animalul tau de companie va fi inca in viata chiar daca nu l-ai hranit la timp.

My Talking Hank

In urma cu cativa ani, utilizatorii descarcau in masa aplicatia My Talking Tom. A fost unul dintre primele animale de companie virtuale pe care oamenii le-au iubit atat de mult. Ulterior, dezvoltatorii au lansat si alte aplicatii de acest tip, printre care My Talking Hank.

De exemplu, ii place sa faca fotografii, iar tu il poti ajuta sa isi faca o colectie de poze cu toate animalele posibile. Si, bineinteles, la fel ca si celelalte aplicatii din serie, My Talking Hank va permite sa vorbiti cu o voce amuzanta – trebuie doar sa spuneti fraza si catelul dvs. o va repeta in mod hilar.

My Horse

My Horse este diferita de alte aplicatii cu animale de companie virtuale. Aici, toata actiunea are loc in 3D si iti poti urmari calul din diferite unghiuri. Pentru divertisment, sunteti invitat sa participati la competitii regulate cu jucatori din intreaga lume.

De asemenea, va puteti conecta prietenii la My Horse, le puteti vizita grajdurile si le puteti urmari evolutia animalelor. Nu uitati ca fiecare cal este unic si ca puteti face ca animalul vostru sa fie perfect.

0 Shares
You May Also Like