Ce tipuri de instalatii efectueaza instalatorii?

Ce tipuri de instalatii efectueaza instalatorii?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca locuiesti in mediul urban sau in mediul rural, ca locuiesti la casa sau ca locuiesti la bloc, poti avea nevoie de serviciile unui instalator Bucuresti, care te poate ajuta cu diferite tipuri de instalatii.

De exemplu, acesta iti poate veni in ajutor pentru anumite tipuri de instalatii sanitare iar aici putem sa amintim inlocuirea conductelor de apa rece si apa calda, inlocuirea conductelor de ape reziduale si ape pluviale.

Tot din cadrul instalatiilor sanitare pe care le poate efectua un instalator bun putem sa amintim montarea chiuvetelor, montarea bateriilor, reparatiile instalatiilor existente, montarea vaselor de expansiune, montarea hidrofoarelor, montarea cazilor de baie si a cabinelor de dus, desfundarea canalizarilor, iar exemplele pot continua.

Ei bine, un instalator poate sa iti fie de folos si in cazul in care ai nevoie de diferite instalatii termice, pentru ca acesta se poate ocupa de instalarea boilerelor, se poate ocupa deasemenea de instalarea caloriferelor, de instalarea centralelor termice inclusiv a celor in condesatie.

Un instalator se mai poate ocupa si de instalarea pompelor de caldura de tip aer – apa sau aer- aer, insa el se poate ocupa si de instalarea corpurilor de incalzire statica si dinamica (convectoare si radiatoare), sau de instalarea termostatelor de ambient wireless sau cu fir pentru centrale.

Instalatorii se pot ocupa deasemenea si de realizarea sau de repararea instalatiilor termice cu incalzire in pardoseala. Acestia mai pot sa monteze sisteme inteligente de control al temperaturii interioare si termostate de camera.

Asadar, dupa cum se poate observa, instalatorii se pot ocupa atat de instalatiile sanitare cat si de instalatiile termice, asa ca in momentul in care ai nevoie de serviciile unui instalator cu siguranta trebuie sa stii cum sa alegi instalatorul perfect.

Ei bine, mai intai de toate trebuie sa te asiguri ca instalatorul pe care il vrei pentru a-ti efectua lucrarea sau lucrarile de acasa este unul autorizat. In fiecare oras exista instalatori autorizati dar si persoane care lucreaza in domeniu fara autorizatie, insa recomandat este sa optezi pentru serviciile unui instalator autorizat.

Un amanunt foarte important de care trebuie sa tii cont este acela ca inainte de a apela la serviciile unui instalator, trebuie sa te informezi cu privire la calitatea serviciilor pe care acesta le efectueaza. Cu cat aduni mai multe pareri pozitive despre calitatea lucrarilor sale, cu atat sunt sanse mai mari sa fi gasit cel mai bun instalator din oras.

Un alt amanunt foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi sa contactezi un instalator pentru a-ti efectua una sau mai multe lucrari, este legat de garantia oferita in schimbul lucrarii.

Exista instalatori care nu ofera garantie pentru lucrarea efectuata, insa un instalator bun cu siguranta nu are nici o problema in a-ti oferi garantie pe lucrul efectuat.

Cat despre pretul lucrarii, un instalator bun nu iti va spune niciodata un pret la telefon, ci doar dupa ce va vedea despre ce este vorba si tot ce are de facut va stii sa iti spuna un pret total pentru lucrarea efectuata.

0 Shares
You May Also Like