Ce trebuie sa stii despre unghiile cu gel UV?

Ce trebuie sa stii despre unghiile cu gel UV?

0 Shares
0
0
0

Ca orice produs pentru unghii, gelul are avantaje si dezavantaje. Am adunat mai jos cateva dintre principalele avantaje si dezavantaje ale acestuia.

Beneficii

  • Unghiile cu gel sunt flexibile.
  • Unghiile cu gel dureaza 3-4 saptamani fara ca stralucirea sa se estompeze.
  • Fara mirosuri chimice si alte mirosuri enervante.
  • Pare natural.
  • Iti permite sa iti lungesti unghiile naturale.

Dezavantaje

  • Ai nevoie de o lampa UV/LED pentru a cataliza masa de gel.
  • Este nevoie de pricepere pentru a-l aplica.
  • Este nevoie de ceva timp pentru a-ti indeparta unghiile cu gel.

Cat dureaza unghiile cu gel?

Unghiile cu gel raman pe unghiile tale aproximativ 3-4 saptamani. Depinde de mai multi factori, cum ar fi calitatea gelului, cresterea si starea unghiilor si metoda de tratament. Cu toate acestea, este important sa aplici unghiile cu gel pe unghiile sanatoase.

Daca pui gelul pe o placa de unghii deteriorata, unghiile artificiale nu vor rezista mult. In cazuri exceptionale, poate duce chiar la deteriorarea si deformarea placii naturale a unghiei.

Materiale pentru o manichiura cu gel

Pentru a face o manichiura cu gel, ai nevoie de mai multe materiale. In primul rand, ai nevoie de o lampa UV/LED pentru a intari produsul. In al doilea rand, nu poti crea unghii cu gel fara o perie de gel, pregatirea unghiilor, grund, strat de baza si un finish de unghii UV cu luciu intens, Le Vole UP Coat.

Nu in ultimul rand, ai nevoie de un gel UV potrivit. Cumpara un gel UV care se potriveste obiectivului tau final.

Pentru a pregati placa de unghii naturale, ai nevoie de diferite instrumente precum: o pila, un impingator de cuticule, pensete.

Care este cea mai buna lampa de folosit pentru gel UV?

Gelul UV poate fi uscat intr-o lampa UV veche (ale carei lampi sunt inlocuibile), precum si intr-o lampa UV/LED mai noua.

Principala diferenta este ca produsul pentru unghii trebuie sa se intareasca intotdeauna mai mult intr-o lampa UV de model mai vechi decat intr-o lampa UV/LED mai noua. Verifica intotdeauna ambalajul/pagina produsului pentru confirmare.

Realizare unghii artificiale cu gel

  • Aplicarea unghiilor cu gel

Inainte de aplicarea unghiilor cu gel, este important sa pregatesti corect placa de unghii naturale. Dupa pregatirea placii unghiei, este necesar sa aplici un preparat pentru unghii, un grund si un strat de baza.

Apoi ia gel de constructie cu o perie de gel. Formeaza o minge cu gelul si pune-o in mijlocul unghiei. Intinde gelul de constructie pe toata unghia pentru a o realiza. Catalizeaza unghiile intr-o lampa si termina-ti manichiura cu un strat superior.

  • Retusare cu gel pentru unghii

La fel ca in cazul oricarei unghii artificiale, unghiile cu gel prezinta o recrestere dupa cateva saptamani. Poti alege sa iti refaci intreaga manichiura cu gel sau pur si simplu sa retusezi. Atunci cand retusezi o manichiura cu gel, este important sa urmezi pasii potriviti.

Indepartarea unghiilor cu gel

Unghiile cu gel pot fi indepartate in doua moduri diferite. Poti folosi o pila obisnuita sau o pila electrica pentru unghii. Cand le indepartezi, este important sa ai grija sa nu deteriorezi placa naturala a unghiei.

0 Shares
You May Also Like