Cele mai bune aplicatii de stocare in cloud

Cele mai bune aplicatii de stocare in cloud

0 Shares
0
0
0

Stiati ca serviciul de stocare in cloud devine o parte integranta a majoritatii vietii noastre, oferindu-ne acces la fisierele si datele noastre de pe orice dispozitiv, oriunde in lume. Exista mai ulte aplicatii pentru smartphone care va pot oferi posibilitatea de a avea acces la toate datele si fisierele pe care le-ati salvat in cloud.

Indiferent de faptul ca folositi un smartphone de la Apple (dispozitiv iPhone), sau sunteti proprietarul unui smartphone Android, puteti descarca diferite aplicatii pe care le puteti folosi in acest scop, iar acest articol va prezinta unele dintre cele mai eficiente astfel de aplicatii.

  1. Google Drive

Google Drive (Android, iOS) este o alegere fireasca pentru proprietarii de dispozitive Android, deoarece este deja integrat, dar utilizatorii altor platforme pot aprecia si spatiul de stocare gratuit generos. De asemenea, puteti stoca fotografii de inalta calitate pe telefonul dvs. mobil cu aplicatia insotitoare Google Photos si puteti utiliza suita de birouri Google.

  1. Apple iCloud

Daca doriti sa faceti backup pentru iPhone pe iCloud, veti avea nevoie de mai mult decat resursa alocata gratuit de 5 GB pe care v-a dat-o Apple, dar in comparatie cu rivalii, preturile iCloud sunt foarte realiste. Aplicatia Mac Finder integreaza iCloud Drive, unde puteti stoca orice fisiere doriti.

Documentele create in suita de birou iWork sunt de asemenea salvate in iCloud si se pot sincroniza pe dispozitivele dvs. Utilizatorii Windows isi pot sincroniza fisierele cu iCloud Drive, si pot accesa aplicatiile iWork de pe site-ul iCloud.

  1. DropBox

Bunicul spatiului de stocare in cloud, Dropbox (Android, iOS ) ofera un spatiu de stocare gratuit de 2 GB, dar acest lucru poate fi marit pana la 16 GB gratuit prin conectarea Dropbox-ului la retelele sociale si invitarea prietenilor sa se alature serviciului.

Abonamentele Dropbox Business permit utilizatorilor sa lucreze impreuna la locul de munca, precum si sa ofere fiecarei persoane spatiu nelimitat intr-un cont Dropbox personal. Exista de asemenea, functii imbunatatite pentru recuperarea si versionarea fisierelor.

  1. Microsoft OneDrive

OneDrive este integrat in exploratorul de fisiere Windows 10. Nu trebuie sa descarcati o aplicatie suplimentara. Aplicatia Microsoft’s Photos foloseste de asemenea, OneDrive pentru a sincroniza imaginile pe toate dispozitivele dvs. Exista o aplicatie pentru dispozitive Android si iOS, si exista chiar si una in App Store pentru utilizatorii de Mac.

  1. Amazon Drive

Amazon Drive are aplicatii pentru iOS si Android cu incarcare automata, astfel incat videoclipurile si fotografiile pe care le faceti cu telefonul sa fie salvate in cloud chiar dupa ce le filmati. Puteti incarca fisiere individuale si descarca intreaga biblioteca, dar daca doriti sa le vizualizati sau sa faceti modificari, va trebui sa accesati site-ul web Amazon.

  1. Box

Lista nesfarsita a acestui serviciu cloud de functii de partajare si confidentialitate a fost construita special pentru utilizatorii de afaceri si IT. Dincolo de configurarea sa principala de stocare in cloud, puteti de asemenea sa stocati aproape orice fisier. Box este o aplicatie ideala atat pentru un smartphone Android cat si pentru un dispozitiv iPhone care are sistemul de operare iOS.

Aceasta aplicatie va permite sa partajati fisiere cu colegii dvs., sa atribuiti sarcini, sa lasati comentarii despre munca cuiva si sa primiti notificari atunci cand un fisier se schimba.

In afara acestor aplicatii mentionate in randurile anterioare ale articolului, exista si alte alternatice cum ar fi aplicatia Mega, aplicatia IDrive sau aplicatia SpiderOakOne. Avantajul cel mai important este acela ca indiferent ca detineti un smartphone Android sau un telefon iPhone de la Apple, puteti sa descarcati foate aceste aplicatii, care veti vedea cat de utile se pot dovedi.

0 Shares
You May Also Like