Cele mai bune aplicatii muzicale pentru Android și iOS

Cele mai bune aplicatii muzicale pentru Android și iOS

0 Shares
0
0
0

Puteti chiar reda propriile piese fara a parasi dispozitivul mobil, datorita aplicatiilor pentru a crea muzica. Problema este alegerea: exista atat de multe, dar atatea aplicatii muzicale  pe care ar trebui sa le descarcati? Pentru a va ajuta, am creat aceasta lista.

  1. Audiomack (abonament gratuit / lunar)

Exista un milion de servicii de streaming, dar Audiomack este specializat in a va aduce cele mai bune melodii si liste de redare din genuri precum hip-hop, rap, R&B, EDM Afropop si reggae. Inscrieti-va si vi se va cere sa selectati unii artisti pe care sa-i ascultati, sau puteti pur si simplu sa treceti la lista de tendinte. Atunci cand folosesti ecranul agresiv si se sparge arunca un ochi pe inlocuire ecran iPhone 7.

  1. TuneIn Radio (gratuit / abonament)

Aplicatia TuneIn Radio are acces la peste 120.000 de posturi de radio in direct din intreaga lume, oferindu-va o multitudine de continut local si difuzari care acopera sporturi, stiri, emisiuni de discutii, muzica si evenimente actuale, printre alte oferte stelare.

  1. Soundcloud (gratuit)

Aplicatia Soundcloud pastreaza toate caracteristicile site-ului original care reunesc o comunitate de muzicieni, formatii, podcastere, printre altele. In plus, va permite sa cautati artisti noi, sa ascultati melodii in flux si chiar sa inregistrati si sa postati propriul sunet.

  1. Pandora (gratuit / abonament)

Pandora este un pilon in lumea streamingului. Serviciul selecteaza posturi de radio personalizate utilizand algoritmi avansati, pe baza unei anumite teme sau a unui artist. Doar lansati aplicatia, introduceti un cantec sau un artist si lasati-o pe Pandora sa faca restul.

  1. Tidal (gratuit / abonament)

Tidal ofera peste 25 de milioane de melodii de calitate, acces rapid la videoclipuri muzicale, sugestii personalizate si interviuri aprofundate, de la Jack White la Jay-Z. In prezent, acest site are un numar mare de optiuni de abonament, printre care se numara Premium (10 USD pe luna) pentru serviciul standard si HiFi (20 USD pe luna) pentru piesele fara pierderi. In plus, sunt disponibile reduceri pentru conturile de familie, studentii si membrii armatei SUA.

  1. LiveXLive (gratuit / abonament)

Fost cunoscuta sub numele de Slacker Radio, LiveXLive este o noua aplicatie de streaming muzical care va ofera acces la milioane de piese muzicale, dar si la cele mai recente evenimente live de la artistii preferati. Versiunea gratuita ofera doar acces la posturile de radio muzicale si nu puteti alege si asculta piese de ascultat, dar cel putin aveti acces la evenimente live.

  1. Deezer (gratuit)

Deezer ofera o biblioteca cu adevarat masiva de piese, dar caracteristica sa principala este caracteristica Flow a aplicatiei. Flow invata despre stilul tau preferat de muzica si creeaza un amestec de muzica si artisti pentru tine, bazandu-te pe artisti pe care ii stii si pe altii despre care crezi ca ti-ar putea placea.

  1. Jango Radio (gratuit)

Multe aplicatii de streaming muzical sunt gratuite pentru o vreme si apoi percep o taxa, dar Jango este complet gratuit, fara costuri ascunse. Puteti cauta muzica, puteti naviga in functie de categorie sau puteti crea propriul post prin cautarea unui artist.

Desi exista reclame, acestea sunt foarte nesemnificative, deoarece apar chiar sub arta albumului si nu sunt intruzive. De asemenea, puteti partaja posturi cu prietenii pe Facebook si Twitter.

0 Shares
You May Also Like