Cele mai bune aplicatii pentru copii

Cele mai bune aplicatii pentru copii

0 Shares
0
0
0

In general, copii sunt foarte curiosi, mai ales in privinta gadgeturilor pe care le detinem. Asadar, acestia le acceseaza ori de cate ori au ocazia. Totusi, mediul virtual nu este extrem de sigur pentru un copil mic, iar acesta va putea descoperi site-uri cu continuturi inadecvate varstei lui.

Pentru a evita aceste mici probleme, parintii aleg sa sa instaleze diferite aplicatii, care au fost special concepute pentru cei mici. Asadar, in cazul in care nu stii ce tipuri de aplicatii poti alege pentru copilul tau, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai interesante softuri.

  1. Jocuri cu numere

Jocurile cu numere sunt niste aplicatii extrem de populare in randul parintilor. Acestea au rol educativ, precum si rolul de a ii invata pe cei mici numerele si diferite operatii matematice. Jocurile cu numere se gasesc in toate magazinele virtuale, atat de pe Android, cat si de pe iOS.

Toate aplicatiile listate in aceste magazine sunt sigure pentru cei mici, datorita faptului ca nu prezinta reclame cu continut licentios si nici functii de tranzactii. Astfel, jocurile cu numere pot fi oricand o alegere potrivita, in special daca cel mic este pasionat de matematica.

  1. Aplicatii cu cantecele

Aplicatiile cu cantecele sunt cele mai folosite aplicatii pentru copii. Acestea au functie karaoke, precum si functii pentru readrea melodiilor. Folosind o astfel de aplicatie, copilul tau va deveni un adevarat artist. De altfel, se poate juca si impreuna cu alti copii, deoarece aplicatiile cu cantecele pentru copii nu sunt jocuri obisnuite: tot ceea ce poate face copilul accesand o astfel de aplicatie este sa cante sau sa asculte muzica.

De cele mai multe ori, interfata acestor tipuri de aplicatii prezinta reclame, insa continutul acestora nu este licentios. Totodata, copilul nu va putea face tranzactii folosind acest soft.

  1. Povesti

De cele mai multe ori, parintii se simt extrem de obositi seara. Astfel, aplicatiile cu povesti sunt cele mai apreciate de catre parinti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi povestea preferata a copilului tau, dintr-o lista larga si variata, si sa ii dai play.

Vocea unui barbat sau a unei femei vor citi intreaga poveste. Anumite povesti sunt citite pe mai multe voci, intonatii si tonalitati, astfel incat copilul sa isi poata imagina mult mai bine firul narativ.

Acest tip de aplicatie poate fi folosit ori de cate ori copilul vrea sa asculte o poveste: acasa, in masina sau chiar la gradinita.

  1. Jocuri minimaliste

Cu totii ne aducem minte de celebrele jocuri din vremea copilariei, cum ar fi Snake. Astazi, jocurile minimaliste sunt la fel de apreciate ca si acum 20 de ani. Pentru a iti da seama de acest lucru, poti instala cateva pentru a observa daca sunt pe placul copilului. De cele mai multe ori, cei mici adora aceste tipuri de jocuri.

Pentru o experienta unica si amuzanta, poti instala chiar jocurile copilariei tale, care acum se gasesc updatate pentru smartphone. Aplicatiile se gasesc atat pentru Android cat si pentru iOS. De altfel, acestea sunt extrem de sigure deoarece nu permit accesul la Internet.

Exemple de aplicatii pentru editare video pe care le pot folosi chiar si cei mici

Atunci cand vrei sa obtii cele mai mari avantaje si beneficii de la aplicatiile tale, va trebui sa instalezi in primul rand o folie de sticla, pentur a proteja ecranul deoarece telefonul va fi folosit intens. Daca telefonul este folosit de copii, este cu atat mai important sa iti pui folie de sticla, deoarece risti sa te trezesti cu ecranul spart.

  1. VivaVideo pentru Android si iOS

O aplicatie distractiva pentru a edita videoclipuri iPhone si Android? Exista si se numeste VivaVideo, care este disponibil gratuit in versiunea de baza si platit in versiunea VIP. Dupa descarcarea aplicatiei, trebuie doar sa faci click pe butonul Editare situat pe ecranul principal si sa selectezi videoclipul dorit din memoria dispozitivului.

Posibilitatile pentru aplicatia de editare video sunt numeroase: extragi doar un clip din film, adaugi filtre, modificati echilibrul culorilor, inserezi efecte speciale si muzica de fundal. Ai finalizat proiectul?

Apoi, apasa butonul Partajare si alege unde sa plasaezi videoclipul (Instagram, WhatsApp etc.) sau fa click pe Salvati in galerie, pentru a avea o copie disponibila pe smartphone-ul tau.  Pasii cu care trebuie folosita aceasta aplicatie de editare video sunt foarte usori.

  1. Pinnacle Studio pentru iOS

Pinnacle Studio este o aplicatie pentru smartphone, care aminteste foarte mult de programele de editare video care trebuie utilizate pe computer. In prezent, este platit, dar nu poate fi exclus ca ulterior sa devina gratuita.

Este cu siguranta o aplicatie de editare video extrem de atractiva, care se va bucura de o realizare aproape profesionala, care iti permite sa adaugi efecte speciale interesante, sa editati filme intr-un mod precis si multe altele. De fapt, sunt disponibile instrumente avansate de editare, facand din aceasta aplicatie una dintre cele mai populare de pe piata.

0 Shares
You May Also Like