Cele mai bune jocuri de puzzle pentru telefonul mobil

Cele mai bune jocuri de puzzle pentru telefonul mobil

0 Shares
0
0
0

Jocurile de genul puzzle se afla chiar in centrul experientei de joc pe mobil. Acestea se potrivesc perfect tuturor celor care vor sa isi petreaca timpul intr-un mod relaxant – jocuri mici, in mare masura statice (sau cel putin cu ritm lent), care nu necesita imagini fastuoase sau controale complexe si care vor recompensa oricat de mult timp le-ai putea dedica.

De asemenea, acestea vin in toate formele si dimensiunile, de la meciuri de moda veche la zboruri experimentale nebunesti de fantezie. Si terenul dintre aceste doua extreme este vast. Iata cateva dintre jocurile pe care le poti alege astazi pentru a petrece timp relaxant pe telefonul tau, fie ca are sistem Android, fie ca este iOS.

Monument Valley 2 este un joc puzzle disponibil pe cele doua sisteme de operare ale telefoanelor mobile si, la fel ca originalul Monument Valley, distorsioneaza realitatea si iti incanta ochii cu peisaje demne de alta lume. Rareori un hit in materie de jocuri s-a simtit atat de indraznet experimental.

Gorogoa este o capodopera rara a unui puzzle, combinand un mecanism inteligent care schimba imaginea cu un frumos stil de arta specific cartilor de povesti. Este destul de minunat sa joci acest joc.

The Room: Old Sins este genul de puzzle complicat, dar care continua sa fie fascinant. Mai mult efort pentru rezolvarea lui, dar o satisfactie mai mare la final. Puzzle-urile de acest timp nu numai ca te ajuta sa te relaxezi, dar iti antreneaza si mintea, asadar nu ai cum sa nu fii atras de ele daca iubesti acest gen de jocuri.

Threes! Ticket to Earth este un joc de puzzle disponibil doar pe sistemele iOS. In esenta, este un joc de potrivire a blocurilor, dar care adauga elemente RPG convingatoare si imagini glorioase de benzi desenate.

The Witness, disponibil doar pe iOS, este un joc de puzzle care s-ar putea sa arate si chiar sa se simta ca un joc de aventura la prima vedere, dar frumusetea din prima linie este sustinuta de puzzle-uri in linie, extrem de inteligente.

Evergarden, disponibil doar pe iOS, este un puzzle incantator care duce jocul avansat de meci si evolutie al Triple Town la nivelul urmator, cu o grila de joc bazata pe hexagon si un frumos stil de arta 3D.

Gama de jocuri tip puzzle nu se termina aici, dar cert este nu numai ca ai de unde alege un astfel de joc pentru telefonul mobil, ci ca alegerea ta este posibil sa fie atat de buna incat sa nu mai vrei sa te desparti de ea.

Daca atunci cand te joci ai probleme cu gestionarea furiei si telefonul ajunge pe podea, poti gasi un nou display telefon pe care sa il utilzezi in locul celui pe care deja il ai, dar s-a spart. Display-urile sunt variate ca pret, in functie de brandul de telefon pe care il ai. Recomandarea este sa il protejezi cat mai bine pentru a evita cu succes evenimentele neplacute. Daca totusi se intampla, ti-am lasat linkul pentru a cumpara altul.

0 Shares
You May Also Like