Cele mai bune RPG pentru Android pentru pasionatii de jocuri

Cele mai bune RPG pentru Android pentru pasionatii de jocuri

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile si tabletele moderne ofera deja un nivel de imersiune suficient pentru ca jocurile Role Play sa fie aproape la fel de reusite ca pe PC sau console. RPG-urile Android se concentreaza pe dezvoltarea personajelor, interactiunea in cadrul unui grup si adesea pe sisteme de lupta bine concepute.

Vezi in acest articol lista cu cele mai bune jocuri RPG pentru Android, care de asemenea sunt sigure si nu dauneaza dispozitivului, asa cum se intampla in cazul numeroaselor aplicatii pe care le poti incarca, dar care te trimit direct la service-ul de reparatii telefoane Bucuresti, pentru a remedia problemele aparute.

Lumea 3: Rise of Demon

In aceasta actiune RPG, jucatorul poate alege intre Razboinic si Mag. Depinde de tine sa alegi intre vraji sau forta bruta pentru a face fata hoardelor de dusmani in diferite misiuni imprastiate pe tot parcursul jocului.

Cu o grafica buna si un joc simplu, The World 3: Rise of Demon seamana foarte mult cu jocul Diablo, care este un succes pe PC-uri. Jocul este gratuit pe Google Play Store.

Sonny

Sonny este o strategie RPG usor diferita pentru Android si iOS. In acest joc controlezi un zombie care este constient de actiunile sale. Impreuna cu prietenii tai, misiunea ta este sa salvezi omenirea, dar cu ce pret? Nici unul! Sonny este un joc cu plata pe iOS si PC, dar pe Android este gratuit, fara achizitii sau reclame incorporate, si poate fi jucat si complet offline.

Epic Conquest

Epic Conquest este un RPG de actiune usor si distractiv pentru telefoanele Android. Alege intre un razboinic cu sabie sau un tanar mag si infrunta aventurile intr-un regat dragut, dar plin de dusmani de infrant.

Cu un aspect 3D simplu, ideal pentru a nu-ti incalzi smartphone-ul in timp ce joci, Epic Conquest consta in echiparea personajului tau si confruntarea cu misiuni din ce in ce mai periculoase pline de dusmani.

Fire Emblem Heroes

Pentru a ataca unitatile inamice, jucatorii pot convoca personaje din seria Fire Emblem pe o harta in forma de tabla. Noile personaje sunt obtinute prin moneda virtuala a jocului, cunoscuta sub numele de „Orbs”, care poate fi dobandita prin misiuni si provocari in joc sau prin micro-tranzactii.

Cu toate acestea, nu este necesar sa cheltui bani pentru a termina jocul, deoarece nu este o plata pentru castig.

Summoners War: Sky Arena

Simplu si cu o grafica impresionanta, care aminteste foarte mult de Clash of Clans, Summoners War: Sky Arena este un mare joc RPG a carui misiune este de a convoca monstri, de a-i evolua si de a recupera cristale de mana, concentrandu-te intotdeauna pe apararea satelor.

Exista mai mult de 400 de monstri cu diferite atribute de foc, apa, vant, lumina si intuneric. Cu puteri de indemanare, monstrul cu o stea se poate transforma intr-una din cele sase stele.

Ponami

Ponami a fost dezvoltat de producatorul brazilian Aurora. Jocul prezinta o tema indigena a culturii incasi. Cu o nota de jocuri clasice din anii 1990, are chiar si un joystick virtual care permite derularea laterala.

Jucatorul il controleaza pe Ponami, un razboinic de 19 ani care locuieste in Cordillera de Sajor, care trebuie sa se apere de creaturi cu arcul si sageata ei. Atacurile sunt in genul Angry Birds, dar poti, de asemenea, sa lovesti adversarii. Pentru a trece nivelul, jucatorul trebuie sa adune trei obiecte.

0 Shares
You May Also Like