Cele mai ciudate accesorii pentru smartphone care se gasesc pe piata

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur, atunci cand iti cumperi un smartphone, te gandesti sa iti cumperi si cateva accesorii telefoane, iar aici discutam in mod evident despre accesoriile de protectie, care iti pot ajuta telefonul sa aiba o durata de viata mai indelungata.

In mod evident, daca vei opta pentru un geam de protectie pentru ecran, chiar si in cazul in care datorita unei neglijente, telefonul tau va face cunostinta cu solul, nu va avea de suferit, pentru ca se va bucura de o foarte buna protectie.

Nici ideea de a achizitiona o husa nu este una tocmai rea, mai ales in cazul in care vei opta pentru un accesoriu care ii poate oferi terminalului tau o protectie totala. Vei putea insa sa iti indrepti atentia si spre huse care sunt capabile sa ofere doar o protectie partiala, insa daca ecranul va fi protejat de un geam protector din sticla, atunci aceste huse vor fi suficiente.

Alte accesorii utile spre care iti vei mai putea indrepta atentia ar mai fi de exemplu un acumulator extern, pe care il vei putea folosi pentru reincarcarea bateriei telefonului, in cazul in care nu vei avea acces la o priza, sau nu vei avea asupra ta incarcatorul.

Un selfie stick se va putea dovedi a fi acesoriul ideal pentru tine, mai ales in cazul in care esti acel gen de utilizator pasionat de fotografie. Cu siguranta avand un astfel de accesoriu la indemana, vei putea sa faci cele mai reusite selfie-uri, din cele mai dificile unghiuri.

Ei bine, aceste accesorii despre care am discutat pana acum, sunt cele asupra carora in mod evident vei arunca o privire, pentru ca mai mult ca sigur vei considera ca ti se potrivesc de minune, si ca ai nevoie de ele.

In cazul in care vei avea de gand insa sa cauti la anumite magazine online, accesorii pentru smartphone, vei putea sa gasesti si o multime de accesorii ciudate, pe care in mod evident nu le vei intalni la foarte multa lume.

Un prim astfel de accesoriu este sapca anume realizata pentru a-ti oferi intimitate in momentul in care te uiti la ceva pe smartphone. Nu cred ca mai are rost sa specific faptul ca un asemenea accesoriu este inutil, pentru ca poti sa folosesti telefonul oricand, fara a le permite celor din jur sa vada ceea ce faci tu.

Banana Phone este deasemenea un alt accesoriu ciudat pe care il vei putea gasi pe mai multe site-uri de accesorii pentru telefoanele mobile. Acest accesoriu este un telefon simplu care se conecteaza la smartphone prin intermediul functiei Bluetooth, si poate fi folosit pentru a raspunde apelurilor primite, sau pentru a efectua apeluri.

Un alt accesoriu care nu este foarte des intalnit, este robotul special creat pentru a curata ecranele telefoanelor mobile. Cu siguranta fiecare utilizator isi poate sterge ori de cate ori considera ca este nevoie ecranul telefonului, asa ca achizitionarea unui asemenea robot reprezinta o cheltuiala inutila.

Fake Cracked Screen Protector este un accesoriu pentru ecranul telefonului, este de fapt o folie care ofera aspectul unui ecran spart. Sunt utilizatori carora le place cum arata un ecran spart, asa ca acestia isi vor cumpara mai mult ca sigur un astfel de accesoriu.

0 Shares
You May Also Like