Cine sunt clientii firmelor rent a car din Cluj Napoca?

Cine sunt clientii firmelor rent a car din Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Orasul Cluj Napoca dupa cum bine stim, este cel mai mare si cel mai important si totodata si cel mai frumos oras din Transilvania. De-asemenea, Clujul este considerat atat de catre romani cat si de catre strainii care ne-au vizitat tara, drept cel mai modern si cel mai “european” oras al Romaniei.

In acest oras, isi desfasoara activitatea mai multe firme de inchirieri auto, care au clienti din de diferite categorii. Probabil va intrebati cine sunt persoanele care opteaza pentru servicii rent a car in Cluj 2020, iar in continuare veti afla si raspunsul.

Exista foarte multi turisti care aleg sa viziteze cel mai important oras din zona Ardealului. Foarte multi dintre acestia, sosesc in fiecare an in oras la inceputul lunii August, pentru a participa la festivalul Untold, unul dintre cele mai renumite evenimente muzicale din lume.

Acest festival a pus Clujul pe harta lumii, iar de la prima editie a festivalului si pana in prezent, au sosit in fiecare an persoane din toate colturile lumii la eveniment. Fireste, majoritatea au calatorit cu avionul, iar pentru cele cateva zile petrecute in oras, au ales sa inchirieze masini.

Unii au cautat sa inchirieze masini de lux pentru a se plimba prin capitala Ardealului, in timp ce altii au optat pentru masinile mai ieftine, pentru a face economii semnificative.

Exista insa turisti care sosesc in fiecare week-end in Cluj, iar pe perioada concediilor, exista turisti care aleg sa petreaca mai multe zile aici, pentru a vizita cele mai frumoase obiective ale orasului.

In plus, multi dintre turistii care sosesc in oras, isi doresc sa viziteze si alte locatii interesante, precum Salina Turda de exemplu, sau alte locuri frumoase din apropiere. Atunci cand inchiriaza o masina, acestia pot alege sa viziteze locurile din imprejurimi, fara a fi necesar sa plateasca taxe suplimentare.

De-asemenea, multi oameni de afaceri care desfasoara afaceri sau care sunt pe cale de a demara diferite afaceri, sosesc in oras. Acestia, pentru a ajunge la intalnirile importante de afaceri, au nevoie de un mijloc de transport, si in mod evident vor cauta cele mai atractive servicii rent a car, pentru a inchiria masini de lux.

Rentanddrive de exemplu, vine in intampinarea acestei categorii de clienti (si nu numai), cu masini de inchiriat de lux. Un autoturism Audi A6 din anul 2014, sau un BMW 520 XDRIVE 2015, sunt masini care fac fata cerintelor celor mai exigenti clienti, iar aceste modele fac parte din flota auto a companiei anterior mentionata.

Exista insa si locuitori ai Clujului care opteaza pentru serviciile rent a car. Unii au masinile in service, si au nevoie e o masina pentru cateva zile, altii intentioneaza sa isi cumpere o masina, iar din acest motiv inchiriaza o masina identica pentru a vedea care este confortul oferit de vehicul, etc. Important insa este faptul ca, din diferite motive, clujenii inchiriaza masini.

Asadar, indiferent ca vine vorba de turisti, afaceristi sau localnici, firmele de rent a car din Cluj Napoca, au mereu clienti pentru masinile lor.

0 Shares
You May Also Like