Clasic sau personalizat? Artificial sau adevărat?

Clasic sau personalizat? Artificial sau adevărat?

0 Shares
0
0
0

Atunci când nu știi cum să îți mai diversifici alegerile în materie de brazi de Crăciun, magazinul online brazicraciun.net este alături de tine și îți propune de fiecare dată un model deosebit, în trend cu noile tendințe și cel mai important, unul care nu se va demoda în următorii ani. Moldele sunt de o varietate copleșitoare, dar asta nu trebuie să te sperie deoarece atunci când vei vedea bradul potrivit, vei ști că el este cea mai bună opțiune.

Dar de ce să alegi unul artificial în detrimentul unuia adevărat? În privința acestei dezbateri avem mai multe argumente care să te convingă de alegere, dar pentru a înțelege mai bine iată câte dintre avantajele pe care ți le aduc brazii artificiali:

  1. Pot fi refolosiți an de an.

Un brad artificial este într-adevăr din plastic, ceea ce nu este un avantaj pentru mediul înconjurător la prima vedere, dar atunci când ne gândim la faptul că îl putem refolosi ani buni de la achiziție fără probleme, balanța tinde să încline spre partea benefică pe care o are în contextul unei poluări care ia proporții. Prin comparație cu defrișările ilegale anuale de brazi dedicați vânzării în perioada Crăciunului, impactul unui brad artificial este considerabil mai redus atât timp cât este refolosit.

  1. Sunt disponibili într-o varietate de modele.

În cazul brazilor artificiali, gama de modele din care se poate alege este de-a dreptul impresionantă. Formele sunt uniforme și nu trebuie să alegi ”partea care arată bine” atunci când îl instalezi. Spre deosebire de brazii naturali, cei artificiali au o abundență egală, mai ales dacă alegi un brad Royal Super Lux care este caracterizat de bogăție și realism. Astfel, împodobirea bradului va fi ușoară, nu va fi nevoie să regândești de prea multe ori designul astfel încât să ascunzi imperfecțiunile unei crengi sau lipsa altora.

  1. Nu fac mizerie și îi poți folosi cât vrei.

Pentru persoanele care doresc să redea magia sărbătorilor încă de la începutul lunii decembrie, brazii artificiali sunt de un real ajutor. Acești nu se usucă și își păstrează din frumusețe atât timp cât dorești. Îmbracă-ți locuința în sărbătoare atât timp cât consideri că este potrivit. Nu vei avea de curățat covorul de fiecare dată când treci pe lângă brad și nici nu trebuie să îți faci griji că cei mici vor fi tentați de acele căzute pe covor.

  1. Sunt o sursă importantă de economii.

Brazii artificiali pot fi folosiți cu ușurință încă 10 ani de la achiziționare, ceea ce nu poate decât să te ajute din punct de vedere financiar. Calculând suma de bani pe care ai rezerva-o în fiecare an pentru achiziționarea unui brad adevărat, poți ajunge la cheltuieli semnificative care pot fi investite în alte nevoi.

Un brad artificial poate fi mai costisitor pe moment, dar odată ce ai ales un model care nu se va demoda niciodată, își va atenua investiția de-a lungul anilor. Este momentul să tai de pe lista de Crăciun ”cumpărarea bradului” și să te întrebi împreună cu cei dragi ”oare ce mai face bradul nostru?”.

0 Shares
You May Also Like