Conditii de trai in camin de batrani de lux

Conditii de trai in camin de batrani de lux

0 Shares
0
0
0

In Romania exista multi batrani care au o situatie fiananciara foarte buna, insa care nu au cel mai de pret lucru, si anume familia. Muti batrani bogati nu au aproape copii, nepoti, sau diferite alte rude, alaturi de care sa isi petreaca ultima perioada a vietii.

Daca va intrebati unde aleg acestia sa isi petreaca restul zilelor, cu siguranta raspunsul este intr-un camin de batrani. Exista cateva asemenea camine pentru batraini, acolo unde conditiile si nivelul de trai depasesc orice asteptare, asa ca este firesc ca seniorii sa isi doreasca sa se mute intr-un camin de batrani de lux.

De exemplu, Senior Center care dispune de trei camine de batrani poate sa gazduiasca persoane cu dizabilitati fizice si/sau psihice, dar si batrani care se confrunta cu probleme grave de memorie, cum ar fi boala Alzheimer.

Caminele de batrani “Senior Center” sunt recomandate dat fiind faptul ca isi intampina seniorii cu diferite cu facilitati de top, oferindu-le acestora conditii la nivel european intr-un mediu familial.

Seniorii care se gandesc sa opteze pentru Senior Center pot avea puse la dispozitie 24 camere in 3 vile de lux care dispun de o suprafata de 3500 m2 de gradina amenajata cu foisor, cu terase, cu leagane, cu piscina pentru ca seniorii sa se racoreasca vara cand este foarte cald, gratar unde locuitorii impreuna cu apartinatorii se pot relaxa si socializa.

In oricare dintre cele 3 camine ar fi cazati, seniorii ar beneficia de cele 3 mese principale ale zilei, ar beneficia deasemenea de haine curate, iar exemplele pot continua.

De exemplu, in Voluntari exista un camin de batrani Senior Center, care are o capacitate de 14 locuri. Aici batranii au parte de piscina, gratar, foisor si o curte de 1000 de metri patrati.

In Pipera de exemplu, exista o capacitate de 29 de locuri, iar seniorii vor fi supravegheati video timp de 24 de ore. Aici seniorii se pot bucura de foisor, leagan, de o curte impresionanta de 1500 mp, plus multe alte facilitati.

Centrul Geriatric al Senior Center dispune de 22 de locuri, se afla vis a vis de padure si isi poate impresiona seniorii cu o curte de 1500 mp frumos amenajata, dar si cu un foisor si multe alte facilitati.

Asadar, pentru seniorii care isi doresc sa se cazeze la camin, Senior Center reprezinta cea mai buna solutie. Acestia pot dupa cum se poate vedea sa se bucure de conditii de vis amintind leaganul, foisorul, gratarul sau piscina.

In plus, acestia au posibilitatea de a citi oricand cartea preferata pentru ca la camin exista biblioteca. In camere sunt televizoare, asa ca batranii se pot uita oricand la filmul preferat sau isi pot urmari emisiunile preferate.

Iesind in curtea caminului, seniorii vor putea chiar sa socializeze, si vor putea sa lege prietenii stranse impreuna cu alti seniori.

Deci, seniorii care isi doresc sa aiba o batranete linistita, pot alege sa se cazeze intr-un camin de batrani de lux, iar Senior Center poate reprezenta solutia ideala pentru acestia.

0 Shares
You May Also Like