Craciunul in Laponia - Ce sa faci in Laponia de Craciun?

Craciunul in Laponia – Ce sa faci in Laponia de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Satul lui Mos Craciun de Craciun

Luand copiii cu  dumneavoastra intr-o excursie in Finlanda  la un Craciun in Laponia, poate deveni ceva foarte special.

Descoperiti satul lui Mos Craciun, traversati linia Cercului Arctic si vizitati-l pe Mos Craciun in timpul iernii polare,cand peisajele din Laponia sunt acoperite de zapada  . Chiar daca este foarte frig, iar temperaturile sunt sub zero,traiul Craciunului in Laponia devine o experienta.

Deoarece este momentul in care Luminile Nordului traverseaza cerul, popoarele lappiene sunt iluminate cu luminite de Craciun, in special orasul Lui Mos Craciun.

Si, in plus, este momentul sa faci activitati de iarna foarte speciale pe care poate nu le-ai facut in viata ta si care iti vor ramane in memorie. Si pentru a face Craciunul in Laponia mai special, cautati o alta cazare si pregatiti-va sa incercati deliciile bucatariei finlandeze,ale mancarurilor speciale de Craciun, ale dulciurilor de Craciun la o cina speciala. Incearca sa traiesti cel mai special Craciun in Laponia Finlandeza, va fi ceva de neuitat!

Daca vrei sa imiti un astfel de decor, cumpara brazi de lux de la BraziCraciun.net.

Viziteaza  pe Mos Craciun

In satul Lui Mos Craciun puteti vizita acest personaj inzestrat ca familie, intrati in biroul sau, unde veti fi intampinati de spiridusi care va vor conduce prin tuneluri si camere magice intr-o camera confortabila unde va asteapta insusi Mos Craciun. Cu siguranta veti avea o conversatie dintre cele mai emotionale cu acest personaj mitic. Iar spiridusii eficienti vor imortaliza acest moment intr-un videoclip si intr-o fotografie.

Oficiul Postal al lui Mos Craciun

O alta activitate pe care o puteti face este sa vizitati oficiul postal al lui Mos Craciun, unde oamenii scriu carti postale si scrisori la care niste elfi amuzanti vor stampila o frumoasa marca postala a Cercului Polar. Apoi le pot pune in cutii postale mari: exista una adresata lui Mos Craciun si alta din care scrisorile pleaca in multe locuri din lume.

Viziteaza renii lui Mos Craciun

In satul lui Mos Craciun traiesc renii sai, pe care ii pot vizita si hrani. Desi este, de asemenea, interesant sa vizitati reni care traiesc in peisajele din Laponia si care cresc  in ferme.

Frumoasele felinare de gheata

Iluminari de Craciun. Felinare de gheata

De Craciun, in Laponia, orasul Rovaniemi si celelalte orase sunt iluminate cu luminite de Craciun , brazi minunati si,de asemenea, cu ceva foarte special: felinare de gheata sau bulgari de zapada. Ele sunt de obicei plasate pentru a ilumina caile spre case, spre cabine, in mijlocul zapezii si ofera o imagine absolut minunata.

Un bufet de Craciun

Sarbatoriti Craciunul in Laponia cu un bufet delicios de Craciun cu mancarurile tipice de Craciun din Finlanda si dulciurile de Craciun care vor incanta parintii si copiii si orice vizitator care vine la Rovaniemi.

Activitati in Laponia de Craciun

Profitati de sederea in Laponia de Craciun pentru a trai aventuri unice, cum ar fi observarea Luminilor Nordului,vizitarea unei ferme de reni,efectuarea unui safari cu snowmobilul,o plimbare cu ania prin zapada, schi, plutind pe gheata in costume speciale, facand o excursie cu sania  trasa de caini husky, pescuit pe gheata, … Sute de activitati unice va asteapta in Laponia de Craciun.

0 Shares
You May Also Like