Cum ai grijă de părul tău deteriorat?

Cum ai grijă de părul tău deteriorat?

0 Shares
0
0
0

Orice femeie își dorește un păr sănătos și frumos, dar din păcate nu toate se pot bucura de o podoabă capilară de invidiat. Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă este părul deteriorat, uscat, lipsit de volum.

De aceea, în cazul în care și tu ești în aceeași situație, ai vrea să știi ce poți face pentru a-i reda acestuia vitalitatea și strălucirea. Prin urmare, hai să descoperi alături de noi care sunt pașii pentru un păr cu un aspect impecabil, în fiecare zi.

Alege un șampon potrivit

Primul pas în încercarea ta de a-i oferi părului strălucirea și sănătatea de care are nevoie se referă la spălarea acestuia folosindu-te în acest scop de produsele potrivite. Caută acele produse care conțin ulei de argan, de cocos sau de măsline, pentru că acestea hrănesc firul de păr, iar în final vei reuși să ai din nou acel păr plin de vitalitate.

Poți încerca în acest sens Șampon Fanola No Yellow, indicat nu numai pentru părul deteriorat, dar și cel grizonat, blond deschis, cu șuvițe sau decolorat.

Balsamul de păr nu trebuie să-ți lipsească

În afară de faptul că poți folosi șampoane Fanola pentru ca părul tău să arate așa cum îți dorești, ai nevoie și de un balsam hidratant de păr de bună calitate. În cazul tău este nevoie să îl aplici doar la vârfuri, îl lași să acționeze câteva minute, după care clătești cu apă. Simplu, dar foarte eficient.

Mască pentru păr

Măcar o dată pe săptămână părul tău are nevoie și de o mască specială, care are rolul de a hrăni și netezi părul uscat și deteriorate din cauza decolorării, de exemplu. Chiar de la primele utilizări vei avea parte de o îmbunătățire a aspectului firului de păr.

De asemenea, după ce părul proaspăt spălat s-a uscat, poți aplica pe vârfuri un ulei hidratant. Din nou, recomandările specialiștilor se îndreaptă către cel de argan sau cel de migdale.

Nu mai folosi uscătorul de păr

Printre cauzele care duc la un păr uscat, lipsit de strălucire și vitalitate nu se află numai folosirea în exces a vopselei nepotrivite sau a decolorărilor repetate, ci și a uscătorului de păr, a plăcii sau a ondulatorului. De aceea, pentru o perioadă, ”uită” de ele, și preocupă-te mai mult să îi redai vitalitatea firului de păr.

Tunde-ți vârfurile

Specialiștii susțin că vârfurile trebuie tunse măcar o dată la trei luni, pentru a-ți ajuta părul să se regenereze mai ușor și să își recapete acel aspect sănătos pe care ți-l dorești.

După cum observi, nu este deloc greu să ai un păr sănătos și frumos. Trebuie însă să știi cum să ai grijă de podoaba ta capilară, până nu ajunge să fie deteriorată în mod iremediabil.

Folosirea șamponului potrivit, a balsamului, a uleiului de păr, la care se adaugă și o mască hidratantă sunt doar câteva dintre măsurile pe care le poți lua. Nu-ți face griji, totul se va rezolva în doar câteva săptămâni, cu condiția să respecți recomandările noastre!

0 Shares
You May Also Like