Cum aleg o husa pentru telefon?

Cum aleg o husa pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

Un smartphone poate fi folosit in foarte multe scopuri, incepand de la efectuarea si receptionarea apelurilor telefonice, expedierea si receptionarea mesajelor scrise (SMS), si pana la socializarea cu prietenii de pe retelele de socializare sau in diferite alte scopuri.

Practic, exista in prezent aplicatii care ne pot veni in ajutor tuturor utilizatorilor, indiferent de ce nevoi avem. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca tinem cont de nevoile pe care le avem in primul rand, si ne alegem un smartphone care sa reuseasca sa ne satisfaca toate cerintele.

Alaturi de un smartphone trebuie aleasa insa o folie de protectie pentru ecran (din sticla), care protejeaza ecranul dispozitivului atat impotriva loviturilor, cat si impotriva murdariei si a depunerii prafului.

Apoi, trebuie indreptata atentia si spre huse telefoane, care in primul rand protejeaza telefoanele partial sau in totalitate, in functie de modelul ales. Vom discuta despre acest aspect in cele ce urmeaza.

Asadar, utilizatorii trebuie sa tina cont de modelul husei in primul rand, pentru ca exista de exemplu huse de tip saculet sau huse flip cover care protejeaza in intregime dispozitivele, si exista de-asemenea si huse care protejeaza doar partial telefoanele, cum ar fi carcasele.

In ceea ce priveste husele de tip saculet, acestea sunt universale, astfel ca daca aveti de exemplu un smartphone cu ecranul de 6.2”, indiferent ca acesta este de la Samsung, Sony, Huawei sau orice alt producator, husa ii este compatibila. Daca schimbati telefonul si cumparati unul de aceleasi dimensiuni, de-asemenea, husa respectiva va fi compatibila.

Husele flip cover in schimb, sunt foarte eficiente pentru ca ofera protectie totala pentru telefon, dar acestea sunt fabricate special pentru fiecare model de smartphone in parte. De exemplu, o astfel de husa special creata pentru un model de la Samsung care are ecranul de 6.2”, este foarte posibil sa nu fie compatibila pentru un model de la Huawei.

Chiar daca dimensiunile sunt identice, dispunerea camerelor foto din spate este diferita. Deci, ambele telefoane vor incape in husa, dar diferenta este ca un telefon poate fi perfect asezat in husa respectiva, in timp ce camerele altui model de dimensiuni similare, vor fi acoperite de spatele husei.

De aceea, persoanele care intentioneaza sa isi aleaga o asemenea husa, trebuie sa tina cont de marca si modelul telefonului. Daca vor tine cont de aceste doua detalii, vor face cea mai buna alegere in ceea ce priveste husa.

La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste carcasele de silicon. Dimensiunile telefoanelor pot fi identice, insa conteaza foarte mult dispunerea camerelor din spate. Husa trebuie sa aiba decupaj in zona camerelor, astfel incat acestea sa poata fi folosite de catre utilizatori. De aceea, la fel ca si in cazul huselor flip cover, utilizatorii trebuie sa tina cont de marca si modelul telefonului, pentru a face alegerea corecta.

Un alt detaliu important de care trebuie sa tina cont cei care au nevoie de un asemenea accesoriu, este fara doar si poate reprezentat de materialul din care este fabricata husa.

In ceea ce priveste carcasele, acestea sunt fabricate din silicon, din cauciuc sau din material plastic. Modelele din cauciuc, dar si cele din silicon sunt foarte eficiente in ceea ce priveste protectia.

Husele de tip saculet de exemplu, pot fi confectionate din diferite materiale textile, din piele naturala sau din piele ecologica. In ceea ce priveste husele de tip flip cover, acestea sunt confectionate din plastic + piele. Telefonul este sustinut in carcasa de plastic, si protejat de catre material (piele).

Asadar, cand vine vorba despre huse, exista o multime de modele pentru fiecare smartphone, exista huse universale de-asemenea, iar fiecare face alegerea pe care o considera potrivita.

0 Shares
You May Also Like