Cum alegem rochia de domnisoara de onoare?

0 Shares
0
0
0

In garderoba unei femei, rochiile ocupa un loc foarte important. Avem nevoie de rochii aproape in fiecare zi a vietii noastre, in special atunci cand suntem cochete si tinem foarte mult la aspectul nostru exterior si la tinutele care ne pun in evidenta feminintatea.

De aceea au fost inventate rochii pentru absolut orice ocazie, de la rochiile din bumbac sau din lycra pe care le putem purta cu o pereche de pantofi sport la o plimbare in parc si care constituie o tinuta casual de zi cu zi si pana la rochiile din materiale pretentioase si chiar pretioase pentru petreceri si pentru evenimente formale.

Regina tutror rochiilor este, in mod evident, rochia de mireasa. Aceasta rochie a cunoscut de-a lungul timpului diverse forme, dovedind creativitatea iesita din comun a designerilor din toate timpurile.

Astfel, rochia de mireasa poate fi gasita, in istorie, atat in varianta ampla (cu crinolina, trena si kilograme de material dispus in straturi pentru a se obtine rochii cat mai voluminoase) si pana la rochiile moderne (usoare, cu cat mai putin material, si uneori chiar mini sau midi).

Dupa rochia de mireasa, o alta categorie de rochii foarte importante sunt rochiile pentru domnisoarele de onoare. Daca in cazul rochiei de mireasa piata este extrem de vasta, trebuie sa mentionam ca in cazul rochiilor pentru domnisoarele de onoare, aveti mana libera sa alegeti orice.

Totusi, pentru a nu fi extrem de excentrice, ar trebui sa urmati o linie atunci cand alegeti rochiile de domnisoara de onoare. Pentru a va fi mai usor, puteti urma sfaturile de mai de jos.

O metoda de a alege rochiile de domnisoara de onoare este sa selectati o tema pentru nunta si, ulterior, sa alegeti rochii in ton cu aceasta tema.

Spre exemplu, daca aveti o tema regala, in mod sigur, domnisoarele de onoare vor trebui sa arate ca niste printese. In acest sens, se recomanda rochiile in culori pastelate care sa nu eclipseze rochia miresei si pentru un efect special, va recomandam glitterul.

O alta metoda pentru a alege rochiile de domnisoara de onoare, ar fi prin contrast cu decoratiunile din incapere. Pentru a creea contraste in mod corect, va recomandam sa folositi cercul culorilor.

Culorile contrastante se afla intotdeauna pe pozitiile opuse, pe cand culorile ton pe ton sunt pe pozitii adiacente. Este evident de ce trebuie sa alegeti rochii contrastante cu decorul, pentru ca, altfel, riscati sa aveti o petrecere monotona in care domnisoarele de onoare se estompeaza, efectiv, in decor.

Cea de-a treia metoda este sa alegeti rochii pentru domnisoarele de onoare in mai multe culori. In acest sens va trebui sa determinati, mai intai, preferintele fiecarei domnisoare. Puneti domnisoarele de onoare sa noteze pe hartie trei culori preferate.

Strangeti biletelele si faceti un tabel nominal in care sa treceti culorile. Din acest tabel alegeti pentru fiecare domnisoara de onoare culoarea care are cele mai multe elemente comune cu celelalte si, in acelasi timp, cele mai putine elemente comune cu rochia dumneavoastra de mireasa. In acest mod ele vor avea rochiile in culori prietene si nici nu veti risca sa semene foarte mult cu rochia dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like