Cum alegi o remorca auto?

Cum alegi o remorca auto?

0 Shares
0
0
0

O remorca auto poate fi o necesitate pentru proprietarii de autoturisme din mai multe motive, asa ca este foarte important ca acestia sa tina cont de mai multe detalii, astfel incat sa reuseasca intr-un final sa opteze pentru remorca potrivita. Mai multe detalii insa, vor fi prezentate in randurile care urmeaza.

De ce am nevoie de o remorca auto?

Toti cei care intentioneaza sa cumpere o remorca, este important sa aiba raspunsul pentru aceasta intrebare. Pe piata se gasesc acum diferite tipuri de remori, incepand de la platforme auto, pana la remorca auto 750 kg, remorca pentru animale, etc.

O remorca auto pentru animale, este evident faptul ca reprezinta o necesitate pentru fermierii care se ocupa de cresterea animalelor, si care au nevoie de remorca pentru a-si transporta animalele.

O persoana care se ocupa insa de agricultura, pentru a-si transporta produsele agricole de la camp la depozit, sau de la depozit la piata sau pentru a livra produsele agricole clientilor, poate folosi o remorca auto usoara, daca nu are de transportat o cantitate foarte mare.

Cei care au nevoie de o remorca mai spatioasa, isi pot indrepta atentia spre o remorca de tip cusca, aceasta fiind ideala atat pentru a transporta incarcaturi mici, cat si incarcaturi mari. De la ladite cu fructe, la saci cu boabe de cereale, saci cu cartofi sau ceapa (pentru a da cateva exemple), orice tip de produse agricole pot fi transportate intr-o astfel de remorca.

Motociclistii de exemplu, pot avea nevoie de o remorca pentru motociclete. Unii motociclisti merg alaturi de familie in diferite zone montane, iar din acest motiv nu pot merge pe doua roti, insa nu doresc sa renunte la motociclete pentru cateva zile, asa ca pot folosi o remorca auto pentru motociclete, astfel incat sa isi duca si motocicletele in vacanta.

Exista remorci auto basculabile, care reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie sa transporte permanent nisip sau pietris.

Cei care detin firme de tractari auto, cu siguranta nu vor avea cum sa isi desfasoare activitatea folosind o remorca usoara sau o remorca comerciala. Pentru ei, singura solutie este aceea de a utiliza o platforma auto.

Asadar, dupa cum se poate vedea, o remorca auto poate fi folosita in diferite scopuri, iar toti cei care intentioneaza sa isi cumpere una, trebuie sa cunoasca scopul in care o vor folosi, cu exactitate.

Ce greutate voi transporta?

Aceasta este o alta intrebare pentru care trebuie sa gaseasca un raspuns cat mai curand, toti cei care intentioneaza sa isi aleaga o remorca. Exista remorci usoare, care cu siguranta nu pot transporta greutati exagerat de mari.

Cei care transporta de obicei lucruri marunte, pot opta pentru o astfel de remorca. Pentru a transporta pana in 750 de kilograme, o remorca carosata poate fi potrivita. Daca remorca depaseste aceasta greutate (cu tot cu incarcatura), atunci este necesar sa fie echipata cu un sistem de franare.

Pentru cei care au nevoie sa transporte greutati mai mari, cum ar fi marfa pentru aprovizionarea magazinelor de exemplu, cea mai buna solutie o reprezinta achizitionarea unei remorci comerciale.

Ce buget am la dispozitie?

Pe piata se gasesc remorci auto noi, dar si remorci second hand. In functie de buget, fiecare isi poate alege remorca, insa in mod evident, o remorca auto noua reprezinta cea mai buna solutie.

In plus, atunci cand vine vorba de achizitionarea unei remorci auto carosate sau a unei remorci auto usoare, preturile pentru remorcile noi, sunt foarte atractive. In plus, niciodata ceea ce este second hand, nu se poate compara cu ceea ce este nou, nici in ceea ce priveste un autoturism, si nici in ceea ce priveste o remorca auto.

0 Shares
You May Also Like