Cum alegi un fotograf pentru nunta ta?

Cum alegi un fotograf pentru nunta ta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa faci nunta, trebuie sa stii faptul ca ai o multime de cheltuieli, asa ca trebuie sa te pregatesti din timp pentru a aduna cat mai multi bani, care sa iti acopere toate cheltuielile.

O astfel de cheltuiala ar fi si aceea privind fotografiile de nunta, asa ca va trebui sa alegi cel mai bun fotograf nunta, care sa iti faca pozele cele mai reusite, pentru ca impreuna cu sotia ta, sa privesti de fiecare data cu drag pozele de la nunta.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii ale fotografului, ar fi important sa il informezi impreuna cu viitoarea ta sotie, despre pozele de nunta, despre locul in care se va desfasura ceremonia, dar si despre alte detalii importante.

De ce? Pentru ca atunci cand il informezi din timp pe fotograf, atunci acesta are ocazia de a vizita locatiile indicate de tine, pentru a le studia foarte bine, astfel incat sa poata sa gaseasca unghiurile cele mai bune din care poate sa faca pozele.

Totodata, atunci cand doresti sa gasesti alaturi de sotia ta fotograful pentru nunta ta, trebuie sa stii ca daca vei opta pentru serviciile unui fotograf profesionist, in momentul intalnirii in cadrul careia vor fi puse la punct toate detaliile, va incepe acesta discutia, daca voi nu veti stii cu ce sa incepeti.

Odata stabilita intalnirea, va trebui ca alaturi de viitoarea ta sotie, sa va interesati de portofoliul de clienti al fotografului. In mod evident un fotograf profesionist detine un portofoliu de clienti bogat, asa ca acestuia nu ii va fi greu sa va arate mai multe fotografii realizate de el la nuntile la care a participat pana in prezent.

Acest aspect este foarte important pentru voi, pentru ca odata ce veti vedea pozele, veti avea ocazia sa stiti daca discutati intr-adevar cu un fotograf profesionist sau nu. In acest fel, aveti posibilitatea de a vedea daca fotograful a reusit sa imortalizeze cele mai importante momente, din cele mai bune unghiuri.

Tot in acest fel, daca veti vedea poze facute de fotograful respectiv, puteti sa vedeti daca va plac fotografiile realizate de acesta. Daca insa, el nu este de acord sa va prezinte portofoliul de clienti pe care il detine, atunci cu siguranta nu este un fotograf profesionist.

Un alt amanunt pe care ar trebui sa il aveti in vedere, ar fi acela de a solicita un contract, pentru ca daca platiti un serviciu, puteti cere fara probleme un contract. Un asemenea contract poate sa ofere siguranta ambelor parti.

Referitor la pretul fotografiilor de nunta, trebuie mentionat faptul ca acestea cu cat vor avea o calitate mai mare, cu atat vor avea si un pret mai mare. Insa acest lucru nu ar trebui sa va intereseze prea mult, pentru ca nunta este un moment care trebuie sa aiba loc odata in an, asa ca pentru cateva sute de lei in plus sau in minus, pretul nu ar trebui sa conteze foarte mult.

Iarasi conteaza foarte mult modul in care fotograful livreaza pozele, pentru ca acestea pot fi livrate pe cd sau dvd, pot fi livrate intr-un album, sau in diferite variante. Deasemenea este iarasi important sa va interesati si in cat timp veti primi pozele de la nunta.

0 Shares
You May Also Like