Cum arata o locuinta moderna?

Cum arata o locuinta moderna?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca tocmai ce ti-ai cumparat o locuinta noua, sau ca te-ai plictisit deja de modul in care arata locuinta ta, trebuie sa iti amenajezi locuinta astfel incat tu si familia ta sa va simtit cat mai confortabil in ea.

Ai putea sa te gandesti sa optezi pentru o locuinta amenajata in stilul clasic, sau ai putea opta chiar pentru o locuinta moderna. In situatia in care ai si copii mici, mult mai indicata ar fi ideea de a opta pentru o locuinta amenajata in stilul modern.

Asadar, mai intai de toate, totul va incepe de la zugravirea peretilor si de la inlocuirea vechiului parchet cu un parchet nou, un parchet ales intr-o nuanta care sa se asorteze apoi cu toate celelalte elemente de decor din incapere.

Dupa ce vei zugravi peretii si vei alege parchetul, va fi nevoie sa iti indrepti atentia spre obiecte moderne de mobilier, dar si spre accesorii pentru fiecare incapere a locuintei.

In ceea ce priveste accesoriile pentru fiecare incapere a locuintei, cu siguranta acestea vor fi covorul, perdelele si draperiile, dar si tapetul pentru perete.

Pentru fiecare incapere a locuintei va trebui sa optezi pentru acele accesorii care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu toate celelalte elemente de decor din incapere.

Pentru camera copiilor, ideal ar fi un covor care sa aiba imprimate personaje din desenele animate. Chiar si un tapet cu astfel de personaje imprimate ar reprezenta o alegere inteleapta.

Ei bine, acestea fiind spuse, facand toate aceste modificari in locuinta ta, cu siguranta tu si familia ta va veti simti perfect, dar parca mai este ceva ce trebuie schimbat.

Atunci cand iti renovezi toata locuinta, cu siguranta trebuie sa inlocuiesti si vechile corpuri de iluminat cu corpuri moderne de iluminat, asa ca iti vei putea indrepta in acest sens atentia spre lustre moderne, sau chiar spre aplice perete.

Atunci cand vrei sa iti cumperi lustre pentru locuinta ta, cu siguranta trebuie sa tii cont de incaperea in care acestea vor fi folosite. Vei putea sa gasesti lustre pentru hol, lustre pentru bucatarie, lustre pentru dormitor, lustre pentru living si lustre pentru baie.

Fiecare tip de lustra este diferit, atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al calitatii materialului din care a fost realizata. Plus de asta, si lumina difera foarte mult de la un tip de lustra la alta.

In ceea ce priveste lumina oferita, trebuie sa iti alegi lustre care ofera o lumina puternica in bucatarie, in baie si in living, in timp ce pentru camera copiilor si pentru dormitor ar fi ideala cate o lustra care sa ofere o lumina ambientala, o lumina placuta.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa iti amenajezi sau sa iti reamenajezi locuinta. Cu siguranta conteaza culoarea peretilor, obiectele de mobilier si accesoriile, insa nu trebuie sa uiti sa schimbi si corpurile vechi de iluminat cu alte corpuri de iluminat mai noi si mai moderne.

0 Shares
You May Also Like