Cum iti protejezi ochii atunci cand stai mult timp in fata calculatorului?

Cum iti protejezi ochii atunci cand stai mult timp in fata calculatorului?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care zi de zi petreci mult timp in fata calculatorului, indiferent de faptul ca o faci pentru distractie (pentru jocuri, filme, navigat pe internet) sau ca petreci mult timp la calculator in interes profesional, poti constata de la un anumit moment dat ca ochii incep sa ti se oboseasca din ce in ce mai tare, incep sa te usture sau poti observa deasemenea ca nu te mai poti concentra pe ceea ce ai de lucrat.

Pentru a preveni aceste simptome poti alege sa porti o pereche de ochelari de protectie calculator, insa oricum, va trebui ca periodic sa mergi la un consult oftalmologic.

Ei bine, in anul 2018 exista pe piata mai multe modele de ochelari protectie PC, asa ca in continuare vom discuta despre o pereche de ochelari protectori pentru calculator ai putea opta.

De exemplu, in cazul in care petreci foarte mult timp in fata calculatorlui in fiecare zi, atunci cu siguranta o pereche de ochelari Revan Eternity iti poate fi de mare ajutor, pentru ca ochelarii respectivi iti vor apara ochii de toate efectele periculoase specifica activitatii pe care o desfasori.

Acesti ochelari de protectie sunt fara dioptrii, astfel ca nu iti vor modifica in nici un fel perceptia obiectelor de la aproape sau de la distanta.

Lentilele acestor ochelari sunt tratate pentru a reflecta lumina puternica si albastra care oboseste musculatura oculara. Lentilele acestor ochelari nu permit nici ca razele UV sa treaca de ele si sa afecteze ochii.

In ceea ce priveste ochelarii de protectie Revan Eternity mai trebuie mentionat faptul ca acestia sunt foarte rezistenti la socuri, si pot sa fie purtati in acelasi timp cu castile, fara ca ei sa creeze vreun fel de disconfort.

Gradul de curbare din zona ochilor are rolul de a minimiza curentii de aer care ajung in zona respectiva, si reduc uscaciunea corneei, motiv pentru care corneea nu se va mai irita.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre avantajele si dezavantajele acestui tip de ochelari, asa ca vom incepe cu avantajele:

  • Ochelarii Revan Eternity sunt ideali deoarece filtreaza lumina albastra si razele UV, iar astfel protejeaza ochii de oboseala;
  • Acesti ochelari sunt foarte indicati dat fiind faptul ca rezista la zgarieturi si la socuri, ceea ce inseamna ca vor avea o durata de viata indelungata;
  • Mentin umiditatea ochilor si nu lasa corneea sa se usuce, iar acest lucru se datoreaza in mod special formei curbate.
  • Sunt echipati cu strat antireflexie, ceea ce inseamna ca atentia nu-ti va fi distrasa de nimic in timp ce lucrezi.

Ei bine, acesti ochelari au si cateva dezavantaje, iar dintre aceste amintim urmatoarele detalii:

  • Ochelarii Revan Eternity nu au protectii reglabile pentru nas, motiv pentru care de la un anumit moment pot sa fie deranjanti si greu de suportat.
  • Rama groasa a ochelarilor poate sa nu fie potrivita cu stilul tuturor persoanelor, asa ca acesta este un alt deazvantaj.

Asadar, pentru toti cei care petrec mult timp in fata calculatorului, o pereche de ochelari de protectie calculator este mai mult decat necesara.

0 Shares
You May Also Like