Cum-ne-imbracam-in-functie-de-eveniment

Cum ne imbracam in functie de eveniment?

0 Shares
0
0
0

Uneori ni se intampla sa nu stim cand sa alegem rochii de seara, sau rochii elegante cand mergem la anumite evenimente.  Pentru a evita sa avem un dress code gresit se recomanda sa va documentati inainte de a merge la un eveniment in legatura cu specificul acestuia si sa va alegeti hainele dupa mai multe criterii printre care si locatia si momentul zilei.

Cum trebuie sa ne imbracam la un bal, la o cona de afaceri ori la locul de munca? De multe ori ajungem sa ne intrebam acest lucru pentru ca mereu intalnim situatii can conteaza destul de mult ceea cepurtam. Modu in care ne imbracam spune multe despre noi, despre personalitatea noastra si despre gusturile pe care le avem.

Hainele pe care le avem si mai exact dress codeul se pot traduce prin mai multe reguli care solicita vestimentatia corecta in armonie si cu silueta pe care  o avem. Un cod vestimentar necesita si o atentie speciala de la fiecare din noi.

Mai concret acest cod vestimentar tine de imbracamintea tipica si unu dintre dezavantaje potate sa fie faptul ca uneori parem imbracati in uniforme. Nu se agreeaza ideea de uniforma si de aceea varietatea este un element care tine de detalii.

Printre aceste detalii putem sa enumeram culoarea, croiala, imaginatia pe care o avem si accesoriile. Se recomanda sa incercati sa respectati un dress code evidentiat care este mentionat uneori si pe invitatii si sa va luati tinuta asteptata la anumite evenimente pentru a nu fi privite drept persoane care nu au inspiratie, bun gust sau interes.

Un tip de dress code este white tie care este cerut in general la ceremonii si s poate purta la orice ora zin zi. Acest dress code face referire la rochiile lungi de seara si elegante si la fracuri dar si la accesoriile  foarte discrete, la pantofii inchisi si lagentutele minuscule.

Pentru domni in acest caz se recomanda un frac de o culoare inchisa si pantalonii de aceeasi culoare care sunt asortati prin croiul clasic. De asemenea nu pot sa lipseasca nici pantofii de gala si camasile albe. Noi va recomandam sa va alegeti o rochie superba de gala care sa se potriveasca si cu forma corpului.

Un alt tip de dress code se numeste black tie si impune un look rigurs fiind un cod vestimentar la evenimentele high class formale, care au loc in general seara cum ar fi balurile, premierele de teatru ori de film si dineurile caritabile.

Barbatii ar trebui sa poarte in mod obligatoriu costume de culoare neagra sau in nuante inchise, camsi albe si papioane negre.

Pentru femei rochia de seara pare a fi cea mai bun propunere si este si cea mai simpla. Va recomandam sa alegeti croiurile cele mai simple si o accesorizare minima cu bijuterii, eventual puteti alege doar acei cercei lungi si o gentuta sau un clutch fin. Nu veti avea nevoie de mai mult desi am vazut destul de multe gresei in ceea ce priveste stilul din tinutele de seara, in special impodobirea excesiva.

0 Shares
You May Also Like