Cum poate ajuta ADS APP la optimizarea operatiunilor de vanzare – cumparare

Cum poate ajuta ADS APP la optimizarea operatiunilor de vanzare – cumparare

0 Shares
0
0
0

Tehnologia a schimbat metodele de promovare si publicitate, iar aplicatiile au devenit cele mai utilizate produse din domeniul IT. In prezent, se inregistreaza o crestere impresionanta si continua a folosirii dispozitivelor mobile. Astfel, a devenit aproape imposibil ca organizatiile sa nege potentialul aplicatiilor pentru cresterea oportunitatilor de afaceri si a performantelor.

ADS APP este o aplicatie in care sunt listate, promovate si administrate anunturi sau servicii. Aceasta reprezinta o solutie accesibila de promovare a anunturilor de vanzare – cumparare.  In ceea ce priveste grafica si panoul de administrare dedicat moderatorilor, acest soft anunturi este similar cu platforma OLX.

Sistemul beneficiaza de caracteristici si functionalitati importante, necesare pentru facilitarea achizitionarii si vanzarii unei game largi de lucruri. ADS APP detecteaza automat locatia utilizatorilor si afiseaza rezultatele in functie de proximitate. De asemenea, prin intermediul atributelor si filtrelor pot fi efectuate cautari relevante in cadrul categoriilor si anunturilor nelimitate.

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor un sistem interactiv de chat prin care este permis schimbul de mesaje, fisiere sau imagini in timp real. In cadrul acestui soft anunturi performant, se pot accesa rapid categoriile de anunturi, pachetele de plata sau sistemul de conturi. Aplicatia reprezinta solutia web si mobile ideala pentru gestionarea si promovarea anunturilor sau serviciilor. Administratorii primesc date relevante cu privire la activitatea utilizatorilor, incasari sau statusul platilor.

Platforma este divizata in sectiuni, astfel ca utilizatorii isi pot crea conturi diferite. In cazul in care vor sa isi promoveze serviciile, vor dezvolta un cont de prestator, iar daca isi doresc sa caute anunturi, de user.

ADS APP ofera posibilitatea platii online pentru pachetele de promovare prin intermediul softului. Tranzactiile se efectueaza in cadrul unei pagini securizate a unui procesator de plati online. Acest soft anunturi modern permite crearea contului si logarea prin retele sociale, un lucru deosebit de important pentru utilizatori.

In cadrul aplicatiei, pagina dedicata anuntului ofera toate detaliile necesare de care are nevoie beneficiarul, respectiv galerie foto, descriere, locatie pe harta, pret etc.

Astazi, promovarea online a ajuns la intregul sau potential, iar companiile au realizat profituri uriase prin intermediul aplicatiilor. Un soft anunturi personalizat este o optiune atractiva care deschide noi oportunitati pentru afaceri. Anunturile mobile sunt adresate direct publicului tinta, in functie de nevoile specifice ale fiecarei persoane, iar acest lucru transforma aplicatiile web si mobile in cea mai eficienta si populara strategie de marketing.

 

0 Shares
You May Also Like