Cum pot mari durata de viata a bateriei pentru telefoanele Samsung?

Cum pot mari durata de viata a bateriei pentru telefoanele Samsung?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand trebuie sa isi aleaga un smartphone, fiecare persoana se orienteaza spre dispozitivele celor mai renumite branduri de pe piata, cum ar fi Samsung de exemplu.

Dispozitivele acestui brand sunt de cea mai buna calitate, insa au o problema similara cu cea a altor telefoane, si anume ca bateria se descarca prea repede. Exista utilizatori care isi indreapta atentia spre service-urile gsm sau spre magazinele online de specialitate, unde cauta piese telefoane originale, pentru a-si alege o baterie pentru dispozitivul Samsung.

In urmatoarele randuri, veti primi cateva sfaturi care va pot ajuta sa va pastrati telefonul mai mult timp incarcat, iar astfel veti scapa de o cheltuiala in plus, privind achizitionarea unei baterii Samsung.

Reglati setarile de afisare

Setarile pentru oprirea ecranului indelungat sau luminozitatea ridicata a ecranului pot reduce in mod substantial durata bateriei. Reduceti setarea luminozitatii tragand in jos meniul de notificari si folositi cursorul pentru a regla luminozitatea. Nu trebuie sa aveti nevoie de luminozitate completa daca nu sunteti afara in lumina directa a soarelui.

Modul de economisire a energiei

Dispozitivul dvs. are un mod de economisire a energiei. Modul de economisire a energiei difera usor intre dispozitive, insa, in general va inchide toate aplicatiile si ecranele inutile, astfel incat sa puteti creste in mod substantial timpul bateriei.

Cat de des dispozitivul dvs. sincronizeaza datele?

Daca, la fel ca majoritatea oamenilor, aveti pe dispozitiv un numar de aplicatii, cum ar fi e-mail sau social media, aceste aplicatii se vor sincroniza frecvent sau vor verifica e-mailuri noi sau actualizari. Sincronizarea frecventa va poate reduce durata de viata a bateriei. Verificati setarile de sincronizare in aplicatiile sau e-mailurile dvs. si asigurati-va ca sincronizeaza numai ori de cate ori aveti nevoie de ele.

Sunteti intr-o zona de receptie proasta a semnalului? Cate bare de semnal aveti?

Daca utilizati dispozitivul pentru zone prelungite de receptie proasta a semnalului, dispozitivul dvs. va utiliza mai multa energie comunicand cu operatorul dvs. de retea. Utilizarea datelor mobile in zone cu semnal scazut poate folosi o multime de energie. Dezactivati datele mobile daca nu aveti bateria incarcata si nu aveti nevoie de ele.

Ultimul firmware

Asigurati-va ca aveti cea mai recenta actualizare de software disponibila pentru dispozitivul dvs.

Wi-Fi, Bluetooth si GPS

Opriti Wi-Fi, Bluetooth si GPS daca nu aveti nevoie de ele, deoarece fiecare verifica in mod regulat pentru un semnal care utilizeaza alimentarea. Puteti dezactiva fiecare dintre acestea tragand in jos meniul derulant si atingand pictograma relevanta.

Reduceti expunerea la cald si la rece.

Caldura si frigul excesiv pot deteriora bateria. De exemplu, nu lasati telefonul in compartimentul torpedou al masinii dvs. in zile foarte reci sau reci. Un mit comun este acela ca bateriile dureaza mai mult daca sunt introduse in congelator. Acest lucru nu este corect si va poate deteriora bateria.

Asadar, in cazul in care veti tine cont de toate aceste detalii, atunci cu siguranta veti putea sa va ajutati telefonul mobil sa reziste mai mult timp incarcat. Daca si astfel bateria dispozitivului Samsung se descarca la fel de repede, atunci singura solutie este aceea de a cumpara o noua baterie.

0 Shares
You May Also Like