Cum poti beneficia de o masina inchiriata gratuit atunci cand ai avut un accident rutier

0 Shares
0
0
0

Daca esti in situatia in care ai avut de-a face cu un incident rutier, iar masina ta se afla in service pentru reparatii, poti beneficia de o masina la schimb fara sa platesti nimic. Putini stiu ca aceasta este o facilitate la care are dreptul oricine, apeland la serviciile de inchirieri auto oferite de Promotor Rent a Car, cheltuielile fiind suportate de firma de asigurare pentru care a optat soferul vinovat.

Cum poti obtine o masina gratuit?

Pentru a putea obtine o masina inchirata, soferul trebuie sa aleaga un autoturism dintr-o clasa similara. Astfel, potrivit Normei Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 20/2017 privind asigurarile auto din Romania, cei care se aleg cu masina avariata pot beneficia de decontarea cheltuielilor cu inchirierea unei masini pe durata cat vehiculul personal nu poate fi folosit. In acelasi timp, pagubitilor li se pot deconta orice cheltuieli de transport, daca se face dovada acestora.

Promotor Rent a Car Bucuresti ofera clientilor care au nevoie de o masina pe perioada reparatiilor, aceleasi servicii pe care le oferim si la inchirierile obisnuite, de zi cu zi: kilometri nelimitati, rovinieta inclusa, asistenta sapte zile pe saptamana, 24 din 24 de ore si masini noi. Totul este absolut gratuit, iar masina poate fi obtinuta pe baza RCA-ul.

In cele mai multe din cazuri, compania de inchirieri auto este cea care depune factura si primeste banii direct de la asigurator. Cu toate acestea, conform datelor existente, doar 1% dintre romani stiu de aceasta facilitate pe care o pot obtine si au beneficiat pana acum de aceasta norma.

Cat timp poti folosi masina inchriata?

Soferii pagubiti pot conduce una dintre masinile din flota Promotor Rent a Car, fara a plati nimic, pe toata perioada reparatiilor. Astfel, conform normelor in vigoare pe toata perioada in care masina personala se afla in service si nu poate fi folosita, puteti conduce o masina inchiriata. La aceasta perioada se mai adauga orice intarziere nejustificata care a fost cauzata de catre asiguratorul RCA.

In cazul in care te afli in situatia in care trebuie sa duci masina in service ca urmare a unui incident rutier, insa ai nevoie de un automobil cu care sa te deplasezi, Promotor Rent a Car este una dintre companiile autorizate de inchirieri auto pentru a va pune la dispozitie o flota de masini noi cu care va puteti deplasa pe toata perioada reparatiilor. Daca vreti sa aflati mai multe despre felul in care puteti beneficia de o masina inchiriata, nu ezitati sa ne contactati.

0 Shares
You May Also Like