Cum poti obtine culoarea naturala a parului?

Cum poti obtine culoarea naturala a parului?

0 Shares
0
0
0

Odata cu trecerea anilor, fiecare dintre noi imbatranim si incepem sa dovedim acest lucru, datorita faptului ca pielea incepe sa le lase, parul incepe sa incarunteasca, iar exemplele pot continua.

Cu siguranta insa, nu toata lumea isi doreste sa arate faptul ca trecerea anilor isi pune amprenta, motiv pentru care foarte multe persoane aleg sa opteze pentru fel si fel de tratamente corporale, tratamente pentru fata, sau cauta cel mai bun par carunt tratament.

Atunci cand discutam despre tratarea parului carunt, trebuie sa mentionam faptul ca exista o multime de magazine online care comercializeaza multe produse despre care se spune ca ar fi un remediu bun pentru parul carunt.

Exista deasemenea chiar si magazine offline in marile orase, care comercializeaza asemenea produse, care au scopul de a reda culoarea firelor de par, astfel incat acestea sa nu mai fie carunte.

Trebuie sa mentionam faptul ca exista persoane care aleg sa urmeze tot felul de tratamente babesti, conform carora parul lor ar incepe sa revina la culoarea lor naturala.

De exemplu se spune ca un amestec compus dintr-o lingura de coniac, un galbenus de ou, o lingura de miere si o lingura de ulei de cicin, care este un amestec 100% natural, si care se poate prepara acasa in bucatarie, poate sa ajute foarte mult parul sa revina la culoarea sa naturala.

Se spune ca acest amestec daca este aplicat la radacina parului, iar zona este masata pentru cateva minute bune, iar apoi daca este lasat doua – trei ore sa lucreze, dupa cateva aplicari ofera rezultate pur si simplu spectaculoase.

Alte persoane incearca un alt tratament naturist pentru parul carunt, astfel ca aleg sa isi creeze un amestec compus din 3 lingurite de ulei de cocos si 3 lingurite de ulei de salvie. Acest amestec trebuie pus la foc mic intr-o cratita, pana in momentul in care rezulta o pasta omogena, aceasta fiind solutia pentru par.

Se spune ca odata ce acest amestec este aplicat la radacina firelor de par, uleiurile din compozitia amestecului incep sa lucreze foarte bine, astfel ca dupa primele doua saptamani se vor observa rezultate spectaculoase, iar parul va reveni la culoarea sa naturala.

Alte persoane incearca un alt tratament in care folosesc uleiul de cocos pentru par, insa nu in combinatie cu ulei de salvie, ci in combinatie cu ceapa.

Se spune ca amestecul care are in compozitie aceste doua ingrediente duce la stoparea subtierii firelor de par, si ajuta la estomparea firelor de par albe. Procesul de albire al parului are ca si cauza scaderea numarului de antioxidanti din organism, care ajuta la pastrarea pigmentului.

Ei bine, uleiul de cocos este util pentru ca ajuta la regenerarea firelor de par si la recapatarea podoabei capilare bogate, in culoarea sa naturala.

Toti cei care au de gand sa urmeze acest tratament, trebuie sa combine sucul de la o ceapa, cu o lingura de ulei de cocos. Amestecul se va aplica pe scalp, iar dupa 15 minute parul va trebui spalat cu sampon, pentru a scapa de mirosul neplacut de ceapa.

Se spune ca daca tratamentul este repetat odata la doua saptamani, nu dupa mult timp, parul se va regenera iar firele albe vor disparea.

0 Shares
You May Also Like