Cum poti renunta la tigarile clasice si la fumat?

0 Shares
0
0
0

Stresul si timpul tot mai limitat din fiecare zi imping nenumarate persoane sa consume substante nocive precum tutunul sau alcoolul pentru a putea face fata provocarilor zilnice. Sanatatea este o preocupare foarte importanta pentru multe persoane, fiecare incercand prin sport si dieta sa mentina un echilibru atat la nivel fizic, cat si mental. Tutunul este insa un viciu la care nu se poate renunta usor, aceasta dependenta fiind una dintre cele mai grele de indepartat.

Care sunt principalele modalitati prin care poti renunta la fumat?

Plasturi de nicotina

Acum ca v-ati hotarat sa va lasati de fumat si doriti sa intrerupeti acest obicei letal, printre primele solutii recomandate este folosirea plasturilor cu nicotina.

Acestea se aplica pe piele si va satisface nevoia organismului pentru nicotina, fiind o metoda mai usoara de a minimiza simptomele de abstinenta. Desi aceasta varianta poate fi buna pentru a elimina treptat depedenta fizica, uneori nu poate fi de ajuns, multi fumatori stiind ca obiceiul de a duce tigara la gura poate fi de multe ori greu de invins.

Guma cu nicotina

Guma cu nicotina poate fi o metoda buna pentru a invinge depedenta. Cu ajutorul acesteia, ca si in cazul plasturilor, veti putea sa va luati doza de nicotina pentru a va dezobisnui de acest obicei fatal. Unul dintre beneficiile acesteia este ca mestecand guma, nevoia de a duce o tigare la gura nu va mai fi atat de problematica ca in cazul plasturilor.

Tigara electronica

Cea mai buna solutie pentru a renunta la tigarile clasice este utilizarea uneia electronice. Device-ul poate fi un inlocuitor mult mai sanatos, lichidele de vapare neavand cele peste 250 de substante toxice din tutunul tigarilor clasice.

Acestea au o aroma si un miros mult mai placut, iar prin inhalare veti putea sa luati nicotina necesara prin aceasi modalitate ca cele clasice. In cele din urma veti putea renunta la tigara electronica pentru o viata sanatoasa, fiind una dintre cele mai mari avantaje ale acestora fata de cele traditionale.

Datorita popularitatii crescute, aveti o gama variata din care puteti alege, existand de la aparate de unica folosinta, pana la mod-uri ce pot fi personalizate dupa bunul plac, putand in acest fel sa obtineti un fum mai gros sau un throat hit mai usor sau puternic.

Fumatul este una dintre cele mai mari cauze de deces ce pot fi prevenite din lume. Peste 8 milioane de oameni mor anual, de aceea este esential sa luati masuri din timp si sa renuntati la tigarile clasice pentru a va putea bucura de un stil de viata cat mai sanatos.

0 Shares
You May Also Like