Cum sa cumperi cel mai bun PC second hand?

Cum sa cumperi cel mai bun PC second hand?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa iti cumperi cel mai bun calculator la mana a doua tot ce trebuie sa faci este sa cauti calculatoare second hand i7.  Acestea sunt cele mai noi si cele mai moderne computere si de aceea ai garantia ca vei gasi software pentru ele mult timp de acum in colo.

Fiti constienti de riscul de a cumpara de la un individ la un comerciant cu amanuntul

Intelegeti ca un comerciant cu amanuntul va percepe mai mult decat o firma pentru aceeasi masina, dar nu va poate oferi o garantie si siguranta utilizarii unui card de credit. Tu decizi care este mai important pentru tine.

In general, licentele  nu va permit sa copiati sau sa revindeti produsul software. Deci, verificati licentele software-ului instalat pe laptop. Poate doriti sa achizitionati software-ul propriu cu licenta proprie, ceea ce va ofera avantajul de a avea un disc de back-up, suport tehnic si optiunea de a cumpara upgrade-uri la software.

Cumpararea produselor second-hand este intotdeauna green, dar este usor sa fii descurajat de povestirile laptopurilor rupte cumparate de pe eBay sau Craigslist. Pentru a spulbera aceste temeri, iata o lista de verificare in pasi despre cum sa gasesti un laptop folosit care nu este doar o afacere sortita esecului.

Cei mai multi nu s-ar fi gandit la ideea de a cumpara o masina folosita, dar gandul unui computer folosit mai ieftin ii face sa se razgandeasca. Industria tehnologica incearca foarte mult sa determine cumparatorii sa aleaga produse noi: ei promoveaza produse noi astfel incat modelele anterioare sa fie percepute in mod gresit; blocheaza chiar si cele mai simple upgrade-uri hardware; si ei vand modele de fundal de ultima generatie care se rup in doar cativa ani.

Acest lucru nu ar trebui sa va sperie de o cumparare de computere folosite, dar stiti ca acestea sunt masini imperfecte; sunt necesare cercetari, determinari si cunostinte de baza. Pentru a face aceasta lista, am folosit atat experienta mea, cat si cateva sfaturi de la Peter Montesano de la Peter’s PC Repair, unul dintre cele mai apreciate magazine de reparatii din San Francisco.

Decideti ce computer doriti si apoi cercetati. Ca majoritatea oamenilor, probabil ca visezi la cel mai nou lucru, cel mai fierbinte pe piata – poate un Macbook Air sau noul Studio Studio Hybrid? Nu. In schimb, verificati unele dintre cele mai bune computere de anul trecut sau mai devreme din acest an. Acestea sunt laptopurile pe care ar trebui sa le alegeti pe piata SH – si, in general, vor indeplini aceleasi sarcini pe care le fac si modelele din acest an. Ca un bonus suplimentar, puteti incerca sa gasiti un computer din 2007 cu Windows XP instalat in loc de Vista!

Unde cumparati

Determinati de unde va veti cumpara computerul. Exista patru optiuni: eBay, Craigslist, dealerii locali si direct de la producator sau din linkul de mai sus si desigur OLX. Cumpararea modelelor renovate de la producator sau de la un distribuitor local este adesea mai scumpa, dar vor veni cu garantii atasate care va vor linisti inimile ingrijorate.

0 Shares
You May Also Like