Cum sa iti cumperi mobila pentru living?

Cum sa iti cumperi mobila pentru living?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca achizitionezi mobila de living sau pentru orice alta camera din casa, sfaturile de mai jos sunt foarte utile!

Luati in considerare utilizarea: desi culorile luminoase pot seta tonul potrivit pentru camera dvs., utilizarea intensa va necesita o intretinere mult mai ridicata. Este mai bine sa alegeti culori mai intunecate daca aveti nevoie de mobilier de intretinere redus.

Luati in considerare mobilierul: este camera facuta cu perdele roz? Imprimeuri florale mari? Geometrics? Noua dvs. piesa va trebui sa se potriveasca corect cu acestea.

Luati in considerare mobila preexistenta: daca cumparati doar o singura bucata, este mai bine sa o coordonati cu piesele care sunt deja in camera, decat sa alegeti ceva neobisnuit.

Si, in sfarsit, dar cu siguranta important, Luati in considerare gusturile dvs.: cel mai important factor in alegerea culorii mobilierului din camera dvs., trebuie sa fie alegerea dvs. personala. Asigurati-va ca va place ce cumparati. Trebuie sa traiesti cu asta.

Camera de zi este spatiul dintr-o casa care intampina oaspetii. Ajungand in camera aceasta, proprietarii de case se asigura ca este bine proiectata si ca ar putea oferi confort tuturor – nu numai pentru oaspeti, ci si pentru proprietarii de case. In proiectarea unei camere de zi, mobilierul este foarte important deoarece, in afara de atractia vizuala a spatiului, joaca, de asemenea, un rol vital. Imaginati-va o zona de living fara mobilier. Unde stai sa te relaxezi si sa-i distrati pe oaspeti? Unde va veti relaxa in timpul vizionarii filmelor?

In alegerea pieselor de mobilier, asigurati-va ca calitatea va fi luata in considerare in afara frumusetii. A se vedea, de asemenea, ca le veti aranja in functie de modul in care le veti folosi si de modul in care arhitectura casei dvs se prezinta. In afara de cele mentionate, mai sunt si alte lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare in alegerea mobilierului de camera. Cititi sfaturile de mai jos:

  1. Incepeti cu elementele de baza.

Inainte de a sari la alte puncte, trebuie sa incepeti de la baza in luarea de piese si sa luati in considerare spatiul dumneavoastra. Cautati piesele de baza cum ar fi canapea, fotoliu, masa centrala si masa laterala. Apoi te uiti in jurul spatiului tau, astfel incat sa stii dimensiunea corecta a mobilierului de care ai nevoie pentru anumite functii.

  1. Faceti matematica.

Masurati camera de zi si trageti un plan de planseu sau puteti crea o schita a acesteia pe o bucata de hartie. Apoi, planificati traficul folosind planul dvs. si trasati modul in care va veti amplasa mobilierul in el. Acest lucru va va oferi o imagine buna a camerei. De asemenea, nu uitati sa includeti cai confortabile si accesibile.

  1. Ganditi-va la functie.

Care sunt activitatile pe care le veti face in camera dvs. de zi? Acest lucru are un impact deosebit asupra a ceea ce veti introduce in camera de zi, cum ar fi dulapul modular pentru televizor, depozit sau un loc unde puteti sa va puneti bauturile daca aveti oaspeti.

0 Shares
You May Also Like