Cum sa iti cureti corect display-ul

Cum sa iti cureti corect display-ul

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca vorbim acum despre un display Allview sau despre un display de iPhone, iti recomandam sa ai grija cum le cureti. Iti oferim toate sfaturile de care ai nevoie mai jos.

Inainte de curatare, deconectati telefonul de la orice sursa de alimentare externa, opriti-l, scoateti bateria (daca este posibil) si sigilati toate deschiderile portului cu banda pentru a evita deteriorarea telefonului din cauza lichidului. La curatare, carpa trebuie sa fie delicata.

Producatorul dvs. de telefoane va avea probabil propriile sfaturi de curatare, dar poti gasi toate sugestiile si pe internet. In general ce se aplica la un dispozitiv se va aplica la toate deci lucrurile sunt relativ simple.

  1. Material moale, fara scame sau carpa din microfibra

Acest tip de panza de curatare poate sa vina cu ochelarii, telefonul si alte obiecte gadget. Folosind o carpa moale veti indeparta amprentele uleioase, murdaria si multe altele atat de pe ecran, cat si de pe corpul telefonului mobil. Iata cum:

Umeziti coltul carpei cu putina apa. Indiferent de ce faceti, nu aplicati sau pulverizati apa direct pe telefon – apa si telefoanele nu se amesteca si nici nu fac casa buna impreuna.

Stergeti cu grija telefonul cu o carpa in sus si in jos pe ecran pana cand acesta pare ca s-a curatat. Nu folosi materiale abrazive care pot distruge display-ul de tla telefon.

Utilizati coltul uscat al tesaturii pentru a elimina orice umiditate excesiva de pe telefon. De asemenea asigura-te ca tot ce faci nu are potentialul de a iti distruge in mod iremediabil telefonul.

Ce trebuie sa retineti de aici: Nu utilizati carpe abrazive, prosoape, prosoape de hartie sau obiecte similare deoarece acestea ar putea deteriora sau zgaria telefonul.

  1. Tampoane din bumbac

Dischetele confectionate din bumbac sunt utile pentru curatarea zonelor greu accesibile ale telefonului. Lasati la final  tot ceea ce priveste detaliile minuscule si de praf care se gasesc pe telefonul dvs. si curatati cu tampoane de bumbac. Carpele din microfibra sunt grozave, dar tampoanele de bumbac fac o treaba mai buna pentru a scoate guma si murdaria din zonele mai greu accesibile ale telefonului.

Acestea functioneaza bine si pentru curatarea colturilor si porturilor telefonului. Pur si simplu trebuie sa luati un tampon de bumbac si sa-l frecati pe crapaturile murdare ale telefonului.

  1. Apa si alcool

Poti folosi alcool si  bumbac pentru a-ti curata telefonul in fiecare dimineata. Fara spuma, fara ulei si nu mai este un loc de joaca pentru germeni.

Exista un mare numar de servetele disponibile pentru dezinfectarea si curatarea telefonului, dar daca doriti sa economisiti bani, aceasta este o alternativa rapida.

Nota: Apple nu recomanda utilizarea unor produse cu alcool, amoniac si alte substante de curatare. Unii oameni spun ca atunci cand sunt utilizate in cantitati mici, aceste produse nu va vor afecta in mod vadit telefonul. Incercati acest lucru pe propriul dvs. risc.

Pregatiti un amestec de apa 60% si alcool de frecare izopropilic de 40%, care poate fi gasit la farmacia locala.

Umeziti usor coltul unei carpe moi, care nu lasa scame, carpa din microfibra sau patrat de bumbac cu amestecul de apa si alcool. Nu aplicati sau nu pulverizati amestecul direct pe telefon.

0 Shares
You May Also Like