Cum sa-ti alegi culoarea potrivita pentru unghii?

Cum sa-ti alegi culoarea potrivita pentru unghii?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine se stie, atunci cand vine vorba despre imaginea lor, doamnele si domnisoarele pun mare pret pe manichiura, motiv pentru care merg periodic la salon, iar unele dintre acestea aleg si cate un tatuaj apa unghii 3D.

Exista o multime de manichiuriste experimentate pentru care, aplicarea unui tatuaj apa unghii 3D este o sarcina foarte simpla. Exista si femei care nu au timpul liber necesar astfel incat sa mearga la salon pentru a obtine o manichiura perfecta, dar acest lucru nu le impiedica sa aiba o manichiura perfecta.

Aceste femei isi pot face singure manichiura acasa, si isi pot aplica pe fiecare unghie cate un model de tatuaj apa unghii 3D. Pana atunci insa, trebuie sa stabileasca exact care este culoarea potrivita pentru unghiile lor, pentru ca mai apoi, in functie de acest aspect, sa isi poata alege si modelul tatuajului.

In ceea ce priveste culoarea unghiilor, exista cateva detalii pe care fiecare femeie trebuie sa le cunoasca, si de care trebuie totodata sa tina cont. haideti sa vedem care sunt acestea.

  1. Alegerea culorilor tinand cont de tonul pielii

De mentionat este faptul ca atunci cand vine vorba de alegerea nuantelor pentru manichiura, femeile trebuie sa tina cont de nuanta si tonul pielii. Pentru pielea medie sau de culoare deschisa, de preferat ar fi ca unghiile sa nu fie de culoare bej, pentru ca pot crea o tenta galbena.

In aceste conditii, se recomanda alegerea unor one roz deschis. Aplicarea tatuajelor se face simplu si rapid, la fel ca in cazul oricarei alte oje, insa pe o nuanta atat de deschisa, un tatuaj apa unghii 3D, se vede mult mai pronuntat.

Pentru pielea inchisa la nuanta, de mentionat este faptul ca se recomanda nuantele nude, iar pentru ca efectul sa fie si mai interesant, un tatuaj apa unghii 3D ar fi perfect.

  1. Unghii albastre

Se spune ca oja de culoare albastra este ideala pentru fiecare femeie, indiferent de culoarea pielii. Albastrul este o culoare universala, deci fiecare doamna si fiecare domnisoara isi poate alege o asemenea culoare.

In plus, un tatuaj apa unghii 3D este perfect pentru unghiile albastre, mai ales in acele momente in care albastrul are o nuanta cat mai deschisa posibil.

  1. Unghii negre

In ultimul timp, am vazut ca o multime de doamne si de domnisoare au ales sa isi indrepte atentia spre unghiile de culoare neagra. Negrul este elegant, iar atunci cand pe unghie mai este desenat si ceva auriu, sau cand este aplicat un tatuaj, unghiile cu siguranta vor iesi in evidenta indiferent de loc sau eveniment.

  1. Unghii rosii

O alta culoare foarte cool atunci cand vine vorba despre manichiura, este rosu. Fiecare femeie are posibilitatea de a-si alege nuanta de rosu preferata, fie ea mai inchisa sau mai deschisa. Pentru un ten de nuanta inchisa, de preferat ar fi unghiile intr-o nuanta mai inchisa de rosu (spre visiniu), in timp ce pielea deschisa este ideala pentru o nuanta mai deschisa de rosu.

Fetele care isi doresc unghii rosii deosebite, pot alege sa opteze si pentru un tatuaj unghii apa 3D. Exista o multime de modele de tatuaje apa 3D pentru unghii, iar fiecare femeie poate alege ce tip de tatuaj considera ca i se potriveste cel mai bine.

Daca va intrebati de ce am mentionat tatuajele de unghii apa 3D atat de mult, ei bine, acestea permit infrumusetarea unghiilor. Sunt mult mai usor de aplicat decat pare, iar in final, unghiile vor arata mult mai frumos decat cele pictate manual. In plus, este nevoie de mai putin timp pentru a fi aplicate, decat pentru vopsirea manuala a fiecare

0 Shares
You May Also Like