Cum se aleg florile pentru ocazii speciale?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca esti in cautare de flori zi de nastere sau pentru alte ocazii speciale, acest articol te va ajuta sa alegi cele mai potrivite flori. Click aici pentru mai multe flori din care poti alege.

Un job nou  – Delphinium inseamna noi oportunitati, posibilitati si chiar conducere, astfel incat acestea sunt foarte bune pentru a fi utilizate ca daruri sau decoratiuni atunci cand cautati un nou loc de munca, precum si cand celebrati angajarea.

Vizita la spital – Floarea-soarelui este o floare minunata pentru cei care nu se simt bine sau se confrunta cu provocari de sanatate. Acestea inseamna putere, fericire, incredere si, in general, “in curand va fi bine”.

Ziua de nastere – Gerbera Daises este floarea perfecta pentru ziua de nastere. Acestea inseamna fericire, sarbatoare, apreciere si dorinte pentru o viata fericita.

Inaugurarea casei – florile de floarea-soarelui sunt minunate si se adauga la o ocazie cum ar fi sarbatorirea unei noi case, pentru ca vorbesc de protectie, de noi binecuvantari acasa si de noi prietenii.

Ocazii funerare – Acestea sunt ocazii foarte personale, dar doriti sa oferiti flori care ofera sprijin, atunci hortensiile sunt o cale plina de compasiune pentru a spune ca va ganditi la cei afectati si ca sunteti acolo pentru ei.

Nunta – Daca doriti sa dati flori unei persoane pentru a sarbatori stiri despre o nunta, atunci puteti lua in considerare un cactus inflorit! El inseamna dragoste care va rezista intotdeauna.

O imagine poate spune 1.000 de cuvinte, iar florile pot vorbi mult atunci cand sunt date la momentul potrivit. Cu un buchet perfect, cavaleria poate fi reintrodusa in scena, orice greseala poate fi corectata, actul sexual poate fi propulsat intr-o noua dimensiune. Asigurati-va ca aveti dreptate, totusi, cu aceste linii directoare de alegere a florilor.

Asteptati sa cheltuiti

Florile decente, domnilor, vin de obicei la un pret. Nu economisiti niciodata, nu cumparati niciodata aranjamente ieftine si, in mod crucial, nu cumparati niciodata de la supermarket sau piata – ele pot face mai multe daune decat bine.

Invata ce ii place

Ar putea avea o preferinta. Aflati ce nu-i place si evitati sa cumparati.

Cand alegeti, cereti ajutorul florarului la indemana. Mai degraba decat apuca la primul buchet pe care il doriti, luati in considerare gusturile si personalitatea ei si incercati sa potriviti acest lucru in alegerea dvs. De asemenea, evaluati ocazia si alegeti florile potrivite – acestea pot varia in functie de cat de intensa este relatia dvs.

Aranjamente

Buchetele sunt facute sau ambalate in functie de finetea cu care sunt asamblate. Inca o data, este recomandabil sa cautati ajutor, asigurandu-va ca echilibrul de culoare e bun – verdeata este importanta pentru a adauga viata si a completa florile.

Nu ratati ocaziile

Ziua ei de nastere, Ziua Indragostitilor si aniversarea voastra! Este vorba de minimul necesar, cand vine vorba de o excursie la florar.

Scrie un bilet

Adaugati la dar o nota incerta – fie ca este ceva evident sau ceva greu de spus cu voce tare.

Surprinde-o

Oferirea de flori este o modalitate sigura de a intra in cartile ei bune, dar cand este dat din suflet, veti culege recompensele. Nu aveti nevoie de o ocazie speciala pentru a da flori.

0 Shares
You May Also Like