Cum se alege o rochie de domnisoara de onoare?

Cum se alege o rochie de domnisoara de onoare?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa participe la un eveniment important precum o nunta, doamnele si domnisoarele cu siguranta isi doresc sa poarte cele mai elegante rochii, pentru a iesi in evidenta datorita elegantei lor.

Alegerea unei rochii pentru nunta insa poate sa reprezinte o misiune extrem de dificila pentru fiecare femeie, dat fiind faptul ca doamnele si domnisoarele trebuie sa tina cont de mai multe aspecte atunci cand isi aleg rochia.

Fiecare dintre femeile participante la o nunta trebuie sa tina cont de rolul pe care il are in cadrul nuntii, iar in continuare vom dezbate acest aspect.

In primul rand, doamnele care vor fi nase la nunta, cu siguranta trebuie sa isi indrepte atentia spre o rochie eleganta, deoarece dupa mireasa, ele vor fi cea mai importanta prezenta feminina de la nunta.

In cazul in care discutam despre fetele care vor fi domnisoare de onoare, atunci lucrurile stau putin mai diferit pentru ca acestea in mod normal trebuie sa poarte rochii domnisoare de onoare identice.

Lucrurile stau diferit in cazul domnisoarelor de onoare deoarece in majoritatea cazurilor acestea nu pot sa isi aleaga singure rochia, ci trebuie sa se consulte mai degraba cu mireasa in ceea ce priveste alegerea rochiei.

Apoi, vor trebui sa discute si domnisoarele de onoare intre ele, pentru a cadea de comun acord asupra unui model de rochie pe care sa il poarte fiecare dintre ele. Un alt amanunt foarte important in ceea ce le priveste pe domnisoarele de onoare este acela ca in mod normal trebuie sa poarte rochii de aceiasi culoare.

In ceea ce priveste materialul din care trebuie sa isi aleaga rochiile domnisoarele de onoare trebuie mentionat faptul ca acesta se alege in primul rand in functie de perioada din an. Cu siguranta pentru o nunta care are loc la sfarsitul lunii septembrie, mai ales daca este nunta de noapte, o rochie de domnisoara de onoare din catifea este ideala.

Daca nunta are loc in perioada mai – iunie -iulie – august, atunci o rochie dintr-un material precum voalul sau matasea este ideala pentru domnisoarele de onoare.

Referitor la culoarea rochiilor domnisoarelor de onoare, aceasta poate fi aleasa si in functie de sezon, astfel ca daca nunta are loc toamna ar fi indicate nuante calde precum aramiu, bleumarin sau pamantiu, in timp ce pentru sezonul primavara – vara ar fi indicate nuantele mai luminoase si paletele de culori calde.

Ei bine, la o nunta cu siguranta toate privirile vor fi atintite si asupra soacrei mari si asupra soacrei mici, asa ca si acestea vor trebui sa isi aleaga cate o rochie care sa fie foarte eleganta.

Deasemenea, sora mirelui sau sora miresei vor trebui sa impresioneze prin eleganta dat fiind faptul ca lumea se va uita cu atentie si spre ele.

In schimb, in cazul in care discutam despre doamnele si domnisoarele care participa la o nunta ca simple invitate, acestea pot sa isi aleaga o rochie eleganta in care sa se simta bine, fara a tine cont de prea multe aspecte.

0 Shares
You May Also Like