Cum se face decorarea teraselor de Craciun? Iata cateva sfaturi!

Cum se face decorarea teraselor de Craciun? Iata cateva sfaturi!

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim despre decorarea de Craciun, ne referim de obicei la interioare. Cu aceasta ocazie ne-am gandit ca este o idee buna sa impartasim cateva propuneri pentru exterior. Mai jos va vom oferi cateva idei pentru decorarea teraselor de Craciun. Toate aceste optiuni sunt valabile si pentru balcoane mici si terase.

Este posibil sa aveti un spatiu in aer liber si, indiferent cat de mic este, va incurajam sa-l decorati si in acest an, de asemenea. Daca vrei sa creezi o atmosfera magica, cu ghirlande, lumini si culori, citeste mai departe!

Decorare de Craciun in aer liber: iluminat

Vezi instalatii luminoase de Craciun si alege cele mai bune variante pentru tine.

Una dintre cheile pentru decorarea teraselor de Craciun (si a oricarui spatiu in aer liber) este iluminatul. Daca vrem sa cream o atmosfera de Craciun nimic mai bun decat ghirlandele de lumini, lampi stradale si tot felul de corpuri de iluminat pe care le putem obtine.

Daca aveti de gand sa cumparati lumini LED, retineti sa asezati ghirlande de lumini exterioare, deoarece acestea sunt concepute pentru a rezista la vreme. Avantajele iluminarii cu LED-uri sunt multe, cum ar fi faptul ca consuma foarte putina energie si nu emit caldura.

Cum decorezi terasa cu lumini la Craciun?

  • Puteti plasaghirlandele luminoase in cascada care coboara din partea de sus a unei structuri, cum ar fi o coloana sau o pergola.
  • Ferestrele de Craciun sunt Decoreaza conturul ferestrelor si usilor.
  • De asemenea, puteti decora balustradele cu unele ghirlande de lumini.

Plante si flori in decorarea casei de Craciun

  • Una dintre cele mai bune optiuni pentru a decora terasa sau balconul este de a folosi plante si flori de sezon.Unele optiuni ar putea fi craciunita, cactus, printre altele. Adaugati si nuci, conuri de pin etc.
  • Ramurile de molid si pinsunt simboluri traditionale ale Craciunului, asezati-le pe balustrada pentru a crea o atmosfera tipica de Craciun. Daca adaugam si cateva ornamente, rezultatul poate deveni foarte interesant.

Decoratiuni de Craciun in decorarea terasei

  • Atunci cand decorati terasa de Craciun, este recomandabil sa va ganditi la o tema specifica sau la un stil decorativ. De exemplu:
  • Clopotele in tonuri de aursunt decoratiuni fantastice de Craciun pentru a da o nota festiva spatiilor exterioare.
  • Nu uitati sa adaugati globuri de Craciun in culori stralucitoare.Craciunul ofera bucurie, lumina si culoare. Agatarea unor decoratiuni de Craciun atat in caa cat si inafara ei, va da o nota speciala decorului pe balcoane, terase etc.

Vrei un ornament original si simplu? Utilizati ramuri uscate si ghirlande luminoase. Rezultatul este spectaculos!

Este important ca toate decoratiunile si accesoriile de Craciun sa fie conectate armonios cu mobilierul de pe terasa. Scopul este de a crea o atmosfera calda si festiva.

Bradul de Craciun pe terasa

Daca vrei ca terasa sau balconul tau sa fie 100% in linie cu sarbatorile, bradul de Craciun nu poate fi ratat. Da, este adevarat, il vedem mereu in interior, dar de ce nu un brad de Craciun si afara?

0 Shares
You May Also Like