Cum se intretine corect un telefon

Cum se intretine corect un telefon

0 Shares
0
0
0

Intretinerea bateriei este importanta pentru telefon. Poate fi folosit si un acumulator portabil. In mod ideal, il conectam la alimentarea cu energie electrica, dar orice alternativa este utila. Atunci cand vorbim despre intretinere ne referim la tot nu doar la partile pe care le vedem pentru ca un ecran Huawei  gasesti peste tot in timp ce alte componente sunt greu de schimbat.

Odata ce smartphone-ul sau tableta se incarca si am rulat deja Ampere, vom vedea ca aplicatia ne ofera o serie de informatii. Este important sa retineti ca atunci cand echipamentul nu este conectat la sursa de alimentare, informatiile de pe ecranul aplicatiei vor fi afisate in portocaliu, iar cand dispozitivul este conectat, culoarea va fi albastra, cu care putem afla deja daca incarcatorul livreaza energie sau nu.

In plus, atunci cand smartphone-ul sau tableta nu este conectat la energie electrica, aplicatia ne informeaza despre cantitatea de energie utilizata de dispozitiv la momentul respectiv, desigur ca aceste informatii vor depinde intotdeauna de sarcinile pe care echipa le poate gasi, precum si aplicatiile care ruleaza la acel moment.

In cadrul informatiilor pe care Ampere le arata, trebuie sa tinem cont de faptul ca atunci cand sunt prezentate numere negative, acest lucru inseamna ca dispozitivul nostru pierde taxa, in timp ce numerele pozitive indica cantitatea de incarcare pe care echipamentul le castiga.

Verificati incarcarea bateriei

In acest sens, este important sa mentionam ca daca smartphone-ul sau tableta noastra Android este adesea folosit cu mai multe aplicatii simultan, atunci este posibil ca consumul curent sa fie mai mare decat de obicei, astfel ca atunci cand incercam incarcatorul, putem obtine o valoare de incarcare mai mica, dar aceasta nu este o vina a incarcatorului.

Este extrem de important sa se aiba in vedere faptul ca exista o varietate de cabluri de incarcare, iar acestea sunt intr-un aspect diferit, asa ca trebuie sa se citeasca intotdeauna eticheta care include incarcatorul si sa se stie unele fapte de mare interes pentru noi in aceasta timp.

Aceasta eticheta adeziva sau o imprimare, care include sursa de incarcare, ofera informatii cu privire la caietul de sarcini. Aici datele care ne intereseaza cel mai mult este in legatura cu productia fiecare cablu furnizeaza o anumita cantitate de mA, si nu toate sunt egale, ar trebui sa fie intotdeauna utilizat cu dispozitivul propriu-zis, respectiv cu aceeasi cantitatea de iesire mA.

Acestea sunt doar cateva detalii despre modul corect de a intretine un telefon. In realitate sunt mult mai multe aspecte importante. Serviciile post-vanzare ale marilor retaileri specializati, cum ar fi Darty sau Fnac, nu ofera nici acest serviciu. In ceea ce priveste Apple, in cazul in care nu repara echipamentele rupte, isi iau inapoi dispozitivele vechi. Dupa ce raspundeti la un scurt chestionar online care descrie starea reala a smartphone-ului dvs., obtineti o estimare a valorii recuperarii. Acest sistem de recuperare a fost, de asemenea, stabilit de catre operatorii de telefonie. Va recomandam sa tineti cont de mai multe aspecte in acest sens astfel incat sa va asigurati ca ati luat cele mai bune decizii.

0 Shares
You May Also Like