Cum se poate crea o pagina web atractiva?

Cum se poate crea o pagina web atractiva?

0 Shares
0
0
0

Pentru a fi usor de inteles si usor de utilizat, paginile trebuie sa aiba o descriere si multe imagini sugestive dar si sa fie prezentata intr-un mod cat mai intuitiv pentru utilizator. Invata sa dezvolti site-uri cu ajutorul sfaturilor noastre!

De exemplu, daca pagina dvs. este pentru vanzarea de alimente, nu veti pune imagini de animale, dar ar trebui sa fie cu alimentele pe care le vindeti.

Sau, in cazul designului, in cazul in care pagina dvs. este dedicata povestilor de groaza, nu veti folosi un fundal de culoare roz sau pastel, dar ar trebui sa urmati tema si sa utilizati culorile intunecate care merg cu tema in acest caz.

Este vorba despre faptul ca utilizatorul apare atractiv si usor de utilizat, ca se aventureaza sa exploreze optiunile pe care le oferiti.

Pentru ca un site sa fie usor de inteles si usor de utilizat, acesta trebuie comandat. Ganditi-va la ceea ce ar trebui sa aratati mai intai pe pagina de pornire, ceea ce va atrage oamenii sa continue explorarea site-ului dvs.

O pagina simpla cu o imagine de fundal, un titlu si o scurta descriere poate fi la fel de atractiva ca una cu mai multe sectiuni si o galerie de imagini, desigur stiind cum sa creeze armonie potrivita.

Pentru aceasta trebuie sa luam in considerare anumite aspecte

Culori: ati folosit psihologia culorii, amintiti-va ca culorile sunt sentimente, mesaje, forme de comunicare.

Un exemplu clar este McDonald’s, logo-ul acestuia contine culorile galbene si rosii, culoarea rosie stimuleaza apetitul, in timp ce galbenul simbolizeaza bucuria si in schimb este legat de mancare.

Grafica: utilizarea de imagini sau videoclipuri de buna calitate va genera un impact mai mare asupra utilizatorului, amintiti-va ca acestea trebuie sa fie legate de site.

Trebuie sa inveti sa le folosesti, timpul si locul indicat si sa eviti sa aglomerezi designul.

Afisarea titlurilor: exprimarea cu cateva cuvinte a faptului ca pagina dvs. merge, utilizand fonturile si dimensiunile corecte, este esentiala pentru ca oamenii sa se uite la pagina dvs.

Incearca sa nu exagerezi folosind multe surse diferite, ar putea deveni enervant si inestetic.

Animatii: ce e mai bine decat fluenta si miscarea pe o pagina! Animatiile sunt cele care fac o retea mai atractiva, in functie de modul in care le folositi, vor fi foarte utile.

Mai putin este mai mult: In cazul site-urilor simplitate si usurinta accesului la site sunt extrem de importante, si de aceea ilustratiile si butoanele de directionare sunt foarte utile si trebuie incluse in design.

O idee pentru un site de arta. Am mentionat anterior ca umplerea paginii cu imagini ar putea avea un gust neplacut, dar de data aceasta, pentru ca este o pagina referitoare la arta, utilizarea elementelor grafice este buna. Foarte simplu si atractiv, fiecare element va redirectioneaza la o parte din galeria de arta, cu animatii si o multime de poze, acesta este exemplul perfect al creativitatii si al simplitatii.

Mondo de exemplu este un magazin de reviste care se bazeaza pe vizual. Folosind imagini si fonturi mari, Mondo ne arata cum puteti obtine o pagina atragatoare cu calitate si stil.

 

0 Shares
You May Also Like