Cum si in functie de ce criterii se aleg cerceii ideali?

Cum si in functie de ce criterii se aleg cerceii ideali?

0 Shares
0
0
0

Pentru multe dintre femei, misiunea cea mai grea din fiecare dimineata poate fi alegerea bijuteriilor potrivite, care au rolul de a le completa cu succes tinuta aleasa. Desi stiu cum sa isi potriveasca outfit-ul in asa fel incat sa creeze un look remarcabil, arta de a potrivi cerceii cu tinuta necesita ceva mai multa creativitate si experienta.

Exista mai multe criterii in functie de care femeile se pot ghida cand aleg modele elegante de cercei dama, decat pur si simplu sa isi aleaga cea mai stralucitoare pereche de cercei din cutia de bijuterii.

  1. Se ia in considerare evenimentul

Doamnelor si domnisoarelor, atunci cand aveti de gand sa iesiti in evidenta in cadrul unui eveniment, sigur puteti face acest lucru alegand o pereche din multimea de modele elegante de cercei dama pe care ii detineti.

Bineinteles, nu ar fi totusi o idee buna sa va indreptati atentia spre astfel de modele in cadrul unei cine festive. Intr-o asemenea situatie, daca este un eveniment formal, cerceii trebuie sa fie eleganti dar discreti, astfel incat feminitatea sa fie scoasa in evidenta.

Pentru tinutele office, pentru a obtine un aer de profesionalism, cerceii alesi ar trebui sa fie cat mai. Cerceii tip surub sunt ideali in acest caz, cu decoratiuni cat mai fine si cat mai discrete. In ceea ce priveste alegerea cerceilor pentru iesirile cu prietenii, puteti fi ceva mai indraznete cu bijuteriile.

  1. Cerceii se asorteaza de fiecare data cu tinuta

Indiferent de ce articole de vestimentatie purtati, cerceii va pot distruge tinuta sau, dimpotriva, ii pot oferi un mare plus de eleganta.

Daca alegeti sa purtati cercei negri cu o bluza maro, atunci cu siguranta nimic nu va iesi in evidenta. Pentru a nu se intampla acest lucru, fiti atente la culoarea hainelor voastre si alegeti una dintre culorile minore, care se regaseste discret intr-unul dintre hainele voastre. Deci, in cazul in care bluza sau rochia ta este albastra, verde sau alb, atunci veti putea alege cercei verzi pentru a scoate in evidenta acea umbra.

  1. Scoateti in evidenta trasaturile fetei

Credeti sau nu, exista anumite stiluri diferite de cercei care sunt capabile sa modofice dramatic aspectul fetei, iar acesta in anumite situatii reprezinta un aspect negativ.

Femeile cu fetele mai lungi, de exemplu, pot arata „intinse” in cazul in care aleg sa poarte cercei alungiti. Acest model de cercei insa este perfect pentru o femeie cu o fata mai rotunda. Gasirea stilului corect de cercei in functie de forma fetei voastre poate reprezenta cel mai important factor atunci cand va alegeti bijuteriile.

  1. Pastrti propriul stil

Daca toate femeile aleg sa poarte un anumit stil care este la moda, nu inseamna ca si voi trebuie sa purtati acelasi stil de cercei, mai ales in cazul in care acestia nu sunt stilul vostru. Pur si simplu acestia nu vi se vor potrivi. Alegeti sa fiti voi in orice situatie, deci alegeti bijuterii care sa va reprezinte.

Acestea sunt asadar 4 dintre cele mai importante sfaturi pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care inentionati sa va alegeti o pereche din multele modele elegante de cercei dama.

0 Shares
You May Also Like