Cum trebuiesc organizate Zilele unui Municipiu?

Cum trebuiesc organizate Zilele unui Municipiu?

0 Shares
0
0
0

De multi ani in Romania, in fiecare an se organizeaza in fiecare oras al tarii un eveniment dedicat tuturor locuitorilor din oras, eveniment intitulat Zilele Municipiului.

Un astfel de eveniment este organizat in totalitate de catre primariile si consiliile locale din fiecare oras, insa pentru organizarea evenimentului exista multe firme in fiecare oras care acorda sponsorizari.

Ei bine, in ceea ce priveste organizarea unui astfel de eveniment, trebuie precizat faptul ca toata munca trebuie sa inceapa inca dinainte cu cateva luni, iar in continuare vom vedea si care sunt motivele.

Cei care se ocupa de organizarea unui astfel de eveniment ar trebui sa se aseze la masa si sa discute toate detaliile pentru ca evenimentul sa fie unul special. Tinand cont de faptul ca un asemenea eveniment se desfasoara de regula pe durata a trei zile, organizatorii ar trebui sa gandeasca in asa fel programul, incat sa fie multumita toata lumea, de la cei mici si pana la cei mari.

Pentru copii ar trebui pregatit un program special, in care acestia sa se simta apreciati si sa se simta in lumea lor. Ar putea sa se bucure chiar de prezenta unor personaje din desenele animate, sau sa li se organizeze fel si fel de concursuri.

In ceea ce priveste tineretul, cu siguranta cei tineri de-abia asteapta concertele care se desfasoara seara, iar aici este evident ca fiecare tanar are preferintele sale.

Organizatorii care se ocupa de aceste evenimente, ar trebui sa contacteze o firma de impresariat, si sa discute cu reprezentantii firmei despre planurile de organizare. In acest fel, reprezentantii firmei de impresariat vor putea veni cu propuneri pentru ca atat tinerii cat si cei invarsta sa fie multumiti.

De exemplu, daca organizatorii contacteaza o firma de impresariat care are contract cu cei mai renumiti artisti romani, cu siguranta cei de la firma de impresariat vor propune pentru eveniment artisti precum Delia, Andra, Smiley, Lidia Buble, Antonia, Corina, Dorian Popa.

Organizatorii de evenimente cu siguranta isi vor dori sa surprinda intr-un mod placut si persoanele care au undeva la 40 – 50 de ani, asa ca pentru acestia firmele de impresariat vor putea veni cu propuneri precum Holograf, Horea Brenciu, Monica Anghel, Corina Chiriac, Paula Seling sau artisti de muzica Folk.

Printre persoanele care se afla in public la un asemenea eveniment trebuie precizat ca participa si foarte multe persoane invarsta, asa ca pentru ca si aceste persoane sa fie multumite, organizatorii ar putea sa se gandeasca la cei mai renumiti artisti de muzica populara.

Firma de impresariat cu care vor colabora organizatorii evenimentelor, vor putea veni cu propuneri precum Cornelia si Lupu Revnic, Ionut Langa, Nicolae Furdui Iancu, Aurel Tamas, Gheorghe Turda, Simi Deac, Puiu Codreanu, Tinu Veresejanu, Dumitru Farcas, etc. Din intreaga lista de artisti de muzica populara, organizatorii vor putea alege 3-4 artisti care sa incante publicul.

Asadar, in ceea ce priveste artistii care participa la un eveniment precum Zilele Municipiului, cu siguranta ar trebui ca organizatorii sa aleaga artisti din toate genurile muzicale, pentru ca toata lumea sa fie multumita de muzica ascultata.

0 Shares
You May Also Like