Cumpără cele mai inspirate cadouri de Moș Nicolae

Cumpără cele mai inspirate cadouri de Moș Nicolae

0 Shares
0
0
0

Povestea Sfântului Nicolae afirmă că acesta s-a născut din părinți bogați. Părinții săi, care l-au crescut ca un creștin devotat, au murit într-o epidemie când era încă copil. Într-un efort de a respecta instrucțiunile lui Iisus de a „vinde ceea ce ai și de a da săracilor”, Nicolae și-a dat întreaga avere celor săraci și bolnavi.

A fost ridicat la rangul de episcop și a continuat să-și dedice viața pentru a ajuta oamenii nevoiași, în special copiii. Acesta s-a stins din viață pe 6 decembrie, ziua în care sărbătorim Sfântului Nicolae.

Tradiția ciorapului

Această poveste fermecătoare de Crăciun, plasată la sfârșitul anilor 1800, spune narațiunea plină de căldură a lui Peter, un copil mic. El a economisit o parte din salariu pentru a cumpăra un model de goeletă de la atelierul de lemn. Peter găsește semnificația din spatele agățării și umplerii ciorapilor de Crăciun atunci când unchiul său, Jim, îi spune povestea Sfântului Nicolae și învață o lecție plină de caritate.

Cum să sărbătorești ziua Sfântului Nicolae

Sărbătorile de Sfântul Nicolae nu trebuie să fie dificile. Cea mai ușoară metodă de a comemora această zi este să-ți așezi pantofii la intrarea din fața ușii pe 5 decembrie. Sfântul Nicolae vizitează toată noaptea și pune mici cadouri în pantofi care urmează să fie descoperite pe 6 decembrie dimineața.

Idei de cadouri de ziua Sfântului Nicolae:

 • ciocolate, portocale, bomboane, jucării mici, cărții de crăciun sau filme
 • biscuiții tradiționali cu condimente cu ghimbir sunt gustarea cea mai des asociată cu Sfântul Nicolae.
 • un fel de îmbrăcăminte care să reprezinte modul în care Moș Nicolae i-a îmbrăcat pe săraci (cum ar fi pijamale);
 • un ornament reprezentând interesele copilului;
 • monede de ciocolată pentru a reprezenta monedele pe care Sfântul Nicolae le-a dat celor trei fiice sărace;
 • o jucărie mică care se potrivește cu interesele copilului.

Mâncarea de ziua Sfântului Nicolae

Ziua Sfântului Nicolae poate fi sărbătorită cu mâncăruri tradiționale, precum:

 • castane fierte
 • clătite cu cartofi
 • o literă de ciocolată cu lapte a inițialei tale
 • portocale
 • prăjituri picante cu ghimbir sub formă de Sfântul Nicolae sau o moară de vânt

În unele culturi, casa este curăţată minuţios pe 5 decembrie în pregătirea sosirii Sfântului Nicolae, iar pantofii sunt lăsaţi afară, curăţaţi şi lustruiţi meticulos. În orașele olandeze, există adesea o paradă de Ziua Sfântului Nicolae în care cineva costumat în acest sfânt le aruncă copiilor bomboane de-a lungul traseului.

Vezi cadouri de Mos Nicolae pe Jubi.ro, locul in care ai toate șansele să găsești exact ceea ce vrei. Aici nu este loc de compromisuri, motiv pentru care ai certitudinea că te bucuri de o gama suficient de diversificată încât să fie acoperite nevoile tuturor.

Mai mult, prețurile sunt foarte atractiv, ceea ce presupune că nimeni nu este nevoit să facă un mare efort financiar. Sunt disponibile și nenumărate oferte atractive de pe urma cărora oricine merită să profite pentru a putea cumpăra cadouri grozave la prețuri mici.

Cu Jubi.ro este mai simplu ca niciodată să cumperi un cadou cu adevărat inspirat, iar cel care îl primește să fie încântat.

0 Shares
You May Also Like