Daca vrei aventura in vacanta ta, alege oferte in Costa Brava!

0 Shares
0
0
0

Costa Brava se bucura de un climat mediteranean, fiind situata pe coasta sudica a partii nordice a Spaniei. Vremea este foarte calda in lunile de vara, dar o baie in apa racoritoare a marii face diferenta.

Sunt atatea lucruri de facut aici, incat nu ai cum sa te plictisesti. Vrei sa te bucuri de aventura si nu doar de relaxare in urmatoarea ta vacanta? Alege oferte in Costa Brava si incepe o adevarata aventura! Iata cateva posibilitati de a-ti petrece timpul aici:

Inot in apa racoritoare a marii

Atunci cand aerul este foarte cald nisipul este fierbinte, iar soarele este foarte agresiv, plonjezi in apa marii si te racoresti, apoi, poti sa te aventurezi daca stii sa inoti foarte bine. Faci pauza la soare, apoi te aventurezi din nou. Apa nu va fi intotdeauna potrivita, ba chiar s-ar putea sa aiba mai putin de 25 de grade, dar te va revigora.

Plimbare cu barca pe mare

Daca nu iti place sa inoti, atunci macar ai sansa sa admiri peisajele superbe plutind pe apa, plimbandu-te cu barca. Te vei lauda apoi ca ai fost cu barca tocmai in Costa Brava.

Plimbare cu balonul

Daca vrei ai o perspectiva foarte buna a dealurilor ce se intind de-a lungul coastei si a plajelor superbe, nu iti strica deloc o plimbare cu balonul cu aer cald. Ai posibilitatea sa faci asta in Costa Brava si nu trebuie sa ai retineri, nu e greu deloc sa te dai cu balonul, trebuie doar sa te relaxezi si sa adimiri peisajul.

Viziteaza Teatrul-Muzeu Salvador Dali din Figueres

Sunt trei edificii dedicate celebrului artist spaniol, dintre care muzeul Salvador Dali este ceva care sigur te va impresiona! Figueres este un oras din aceeasi privincie, Girona, in care este situat Costa Brava.

Costa Brava atrage anual foarte multe categorii de turisti. Pe langa statul la soare pe nisipul din Costa Brava, poti face multe alte lucruri daca vrei ca vacanta ta sa se transforme intr-o adevarata aventura. Poti incepe cu o zi dedicata inotului, apoi, incearca ceva mai indraznet! Alege oferta in Costa brava de la Filadelfia Turism si vei avea un sejur de neuitat in Spania, aproape de Barcelona.

0 Shares
You May Also Like