De cate tipuri sunt unghierele?

De cate tipuri sunt unghierele?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care intentioneaza sa isi cumpere o unghiera, trebuie sa stie ca aceasta este necesar sa fie puternica si cu margini de taiere ascutite.

In ceea ce priveste aceste instrumente, este necesar sa mentionam ca ele sunt de mai multe tipuri, asa ca in cele ce urmeaza veti putea afla mai multe detalii importante despre tipurile de unghiere.

Stilul francez – Unghierele care fac parte din stilul francez pot sa fie purtate fara probleme in toate buzunarele, in portofelele, in genti, etc., fiind extrem de populare. Constructia unor asemenea instrumente pentru taierea unghiilor este compacta si plata.

Standard – Cele mai bune instrumente de taiat unghiile care fac parte din aceasta categorie sunt asamblate cu o structura aproape fara sudura, cu articulatie (in cazul in care un picior ingust este introdus prin intermediul parghiei si a nitului de baza) si sunt conturate ergonomic pentru a se potrivi bine in varful degetelor si / sau palmei pentru a asigura o parghie maxima.

Ring Lock – Acesta este un nou design inovator profita de progresele tehnologice in materie de materiale si constructii. Imbinarea pe aceasta masina de taiat este acoperita cu teflon si extinde latimea manerului astfel incat sa nu necesite niciodata ajustarea si este imposibil sa se alinieze gresit.

Ei bine, acum ca deja cunoasteti care sunt cele mai populare stiluri de unghiere, cu siguranta trebuie sa aflati si care sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati o unghiera.

Tensiunea

Atunci cand doriti sa achizitionati o unghiera, efectuati-i uneltei un test de strangere pentru a verifica rezistenta la flexiune.

Fara gaura

Fiecare margine ascutita trebuie sa se intinda complet cand este inchisa. Tineti unghiera la lumina si inchideti-o usor. Unghierele cu goluri nu taie complet si chiar ar putea rupe unghia, provocand o durere intensa.

Nu se suprapune

Inchideti dispozitivul pentru taierea unghiilor si glisati varful degetelor vertical peste lamele inchise. Puteti simti o suprapunere? Taierea unghiilor va ofera un “dublu-clic”? Un dublu-clic este ceea ce se intampla atunci cand o lama aluneca deasupra celeilalte. Unghierele cu o muscatura deasupra sau dedesubtul unghiei functioneaza prost.

Material

Materialul din care este confectionata unghiera este extrem de important. Puteti sa va indreptati atentia de exemplu spre o unghiera realizata din oţel inoxidabil Seki, rezistent la coroziune.

O astfel de unghiera care este turnata sub presiune special pentru a crea o parghie de actionare foarte fluida, si care este un produs manual finisat, in totalitate, poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru dvs.

Marele avantaj pe care il are o asemenea unghiera este acela ca nu va rupe niciodata unghia si nici nu o va sfasia, ci o va lasa neteda pe intreaga ei suprafata.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a cumpara o unghiera.

0 Shares
You May Also Like