De ce echipamente are nevoie un dj?

De ce echipamente are nevoie un dj?

0 Shares
0
0
0

Un dj este extrem de important in cadrul unui club, dat fiind faptul ca el se ocupa de ceea ce inseamna muzica si atmosfera in clubul respectiv.

Acesta trebuie sa foloseasca mereu cele mai performante sisteme audio in club, iar pentru asta antreprenorii trebuie sa ii puna la dispozitie cele mai performante echipamente audio.

Trebuie mentionat insa faptul ca un dj nu isi desfasoara activitatea doar intr-un club, ci si la o nunta. Aici dj-ul trebuie sa intretina atmosfera, trebuie sa stie sa isi selecteze foarte atent piesele muzicale, astfel incat toata lumea de la nunta sa se distreze si sa danseze.

Ei bine, aici lucrurile se schimba putin, pentru ca daca atunci cand isi desfasoara activitatea in club, pot avea toate echipamentele profesionale puse la dispozitie de catre club, in ceea ce priveste o nunta, un botez, un majorat sau orice alt tip de eveniment care se desfasoara intr-o sala de evenimente, sunt sanse mari ca dj-ul sa nu aiba puse la dispozitie echipamentele audio profesionale.

Asta inseamna ca, acesta trebuie sa detina echipamente audio profesionale pentru a-si putea desfasura activitatea la orice tip de eveniment.

Tocmai de aceea, un dj care se respecta trebuie sa detina un sistem de sunet Nexo, iar in continuare vom discuta despre un asemenea sistem de sunet.

Ei bine, un asemenea echipament profesional pentru sunet contine:

  • 4 x QuikLok S345-10PN;
  • Un Cablu boxa QuikLok S345-10PN, cu mufe speakon NS/181 (Neutrik NL2FC) si cablu CA/822 2×2 mm de 10m, culoare: negru;
  • O Boxa pasiva NEXO PS15 R2 Right cu difozor de 15′ si driver de 1′;
  • O Boxa pasiva NEXO PS15 R2 Left cu difozor de 15′ si driver de 1′;
  • Doua Subwoofer pasiv NEXO LS 18;
  • Un Amplificator digital NEXO NXAMP4x4C cu 4 canale.

Un dj mai trebuie sa aiba un laptop pe care sa il foloseasca la fiecare eveniment, si nu in ultimul rand, ar trebui sa mearga la orice eveniment cu schela de lumini. Luminile sunt extrem de importante la orice eveniment, asa ca un dj care se respecta dispune de o schela de lumini impresionanta.

Apoi, un dj care se respecta trebuie sa mai aiba in dotare si o masina de fum, pentru ca fumul este extrem de important la evenimente precum o nunta sau un majorat. Cu totii stim ca atunci cand incepe dansul mirilor, fumul trebuie sa isi faca simtita prezenta.

Asadar, acestea sunt cele mai importante echipamente pe care trebuie sa le detina un dj pentru a-si putea desfasura activitatea. Cu cat acesta detina scule si echipamente mai performante, cu atat poate oferi o sonorizare mai buna la orice tip de eveniment.

Si cu cat un dj ofera cele mai bune servicii in ceea ce priveste sonorizarea, cu atat faima sa creste iar numarul evenimentelor la care este dorit creste deasemenea.

Deci, toate aceste echipamente au o importanta deosebita pentru un dj, pentru ca in cazul in care nu le are la dispozitie, nu isi poate desfasura activitatea.

0 Shares
You May Also Like