De-ce-este-mai-eficient-drenajul-limfatic-mecanic

De ce este mai eficient drenajul limfatic mecanic?

0 Shares
0
0
0

Pe piata exista numeroase aparate profesionale de remodelare corporala care actioneaza cu presoterapie pentru a sigura cel mai performant drenaj limfatic. Unul dintre aceste aparate profesionale de remodelare corporala este PressoSymphony.

Printre numeroasele terapii de remodelare corporala, drenajul limfatic este supranumit si moartea celulitei.  Drenajul limfatic este una dintre cele mai naturale, corecte si placate, metode de detoxifiere a organismului.

Drenajul limfatic corect realizat de regula prin presarea ganglionilor si nu a musculaturii, accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor, toxinelor si deseurilor metabolice existente in organism.

Aparatul de presoterapie PressoSymphony foloseste o tehnologie avansata si un compressor performant pentru a trata insuficienta sistemului limfatic si totodata pentru a asigura un drenaj limfatic corect. Metoda de masaj mai putin conventionala, aceasta presoterapie reprezinta o procedura relaxanta. Aceasta este complet non-invaziva si cu numeroase aplicatii:
detoxifierea organismului, eliminarea celulitei, remodelarea corporala.

Aparat drenaj limfatic Presso Symphony are un procesor Samsung, 4 accesorii de drenaj limfatic, cu 6 camere cu presiune individuala. De asemenea, aparatul are posibilitatea de reglare a presiunii si timpului (modificarea timpului pentru fiecare sedinta, cat si a presiunii de lucru) in sedintele de drenaj limfatic. Important este si faptul ca dispozitivul emite un zgomot redus de 59-60 decibeli. De asemenea, are 12 iesiri pentru camerele accesoriilor.

Presoterapia actioneaza intotdeauna cu forta hemodinamica si o presiune secventiala asupra ganglionilor, facilitand eliminarea lichidelor si totodata a grasimilor aflate in organism in exces. Camerele de prediune individuala actioneaza direct asupra zonelor bogate in retentie hidrica si asupra tesutului conector, realizand un excelent drenaj limfatic.

Rezultatele presoterapiei cu PressoSymphony :

Atenuarea problemelor de circulatie periferica este foarte importanta. Apoi un alt factor important este eliminarea celulitei edematoase. Retenta hidrica este redusa aproape complet. Silueta este reconturata radical, in acelasi timp depozitele de toxine si deseuri metabolice sunt sparte si eliminate prin drenaj limfatic. 

Presoterapia nu are niciun fel de contraindicatie. Pentru rezultate excelente in remodelare corporala, slabit radical si totodata un drenaj limfatic perfect, aceasta presoterapie este de foarte multe ori recomandata alaturi de alte terapii anticelulita, electrostimulare, impachetari anticelulitice, cavitatie, etc.

Drenajul limfatic astfel realizat, impreuna cu alte terapii de remodelare corporala, contribuie in multe situatii la micsorarea in circumferinte, dar in special la eliminarea celulitei. Drenajul se poate efectua manual, dar si mecanic cu ajutorul unui aparat drenaj limfatic. In cazul drenajului manual, eficacitatea scade, deoarece nu pot fi drenate mai multe zone ale corpului, asa cum face un dispozitiv.

Deci cel mai eficient este tot drenajul realizat cu ajutorul unui aparat de presoterapie.

In alta ordine de idei la un masaj de relaxare este vizata musculatura care este de cele mai multe ori foarte incordata, in schimb la un masaj de drenare, sunt vizati ganglionii limfatici si traseul lor anatomic, pentru a detecta numeroasele blocaje si pentru a le debloca cu succes.

In cazul unui masaj anticelulitic, drenajul limfatic reprezinta doar o simpla etapa. Numai dupa ce tesutul va fi lucrat in mai multe etape, urmeaza la sfarsit si drenajul, pierderile celulare fiind dirijate spre excretie.

0 Shares
You May Also Like