De ce este utila o bariera pentru parcare?

De ce este utila o bariera pentru parcare?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre parcarile care le apartin institutiilor publice ale statului, sau in momentul in care discutam despre parcariel care le apartin diferitelor firme, cu siguranta trebuie sa mentionam faptul ca acestea sunt dotate cu bariere parcare.

Atunci cand discutam despre bariere parcare trebuie sa precizam faptul ca acestea pot sa fie actionate manual, sau se poate opta deasemenea pentru o bariera automata.

Cele mai des intalnite sunt fara doar si poate barierele pentru parcare automate, iar acest lucru este evident daca stam sa tinem cont de faptul ca aceste bariere se ridica si coboara doar apasand un buton de pe telecomanda.

O bariera de acces, fie ea automata sau manuala este foarte importanta pentru o parcare, dat fiind faptul ca prin intermediul ei se poate controla traficul din parcarea respectiva.

Dupa cum am mai spus, barierele automate sunt cele mai des intalnite in zilele noastre, asa ca trebuie mentionat faptul ca acestea sunt sisteme simple si potrivite pentru a permite sau pentru a restrictiona accesul intr-o parcare privata.

Este foarte important de mentionat faptul ca o bariera automata vine insotita alaguri de anumite accesorii precum un stalp fix sau un stalp mobil care trebuie sa sustina bratul barierei, insa bariera mai vine insotita si de o lampa de semnalizare, fotocelule sau lumini incorporate in bratul barierei.

Despre bariera automata este important de mentionat faptul ca se poate actiona fie prin telecomanda fie prin cheie, si are o multime de avantaje foarte importante.

Un prim avantaj este acela ca bariera automata permite sau interzice foarte usor accesul intr-o parcare privata, insa este important aici sa amintim si avantajele tehnice.

In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca o asemenea bariera este construita din materiale foarte rezistente, avand de exemplu carcasa realizata din otel galvanizat vopsit.

Posibilitatea atasarii unui brat care sa aiba lungimea cuprinsa intre 3 metri si 12 metri este iarasi un avantaj pentru o asemenea bariera, iar miscarea bratului se efectueaza foarte rapid sau rapid, intre 2 si 16 secunde, in functie de cat de mare este lungimea bratului.

Faptul ca aceste bariere pot sa functioneze in orice conditii meteo, fie la -20 de grade celsius fie la +70 de grade celsius.

Bariera automata dispune si de o functie antistrivire, astfel ca in cazul in care sesizeaza un obstacol la coborare, aceasta se ridica. Deasemenea, semnalizarea luminoasa a barierei bazata pe leduri si pe acustica de avertizare reprezinta un alt avantaj al acestor bariere.

Barierele automate sunt prevazute si cu un sistem de deblocare cu cheie. Un alt avantaj al acestora este referitor la cursa bratului care poate sa fie limitata mecanic sau electronic, in functie de model.

Inca un mare avantaj pe care il au aceste bariere de acces este acela ca ele sunt garantate pentru cel putin 150.000 cicluri de inchidere – deschidere, in functie de modelul ales.

Asadar, atunci cand vine vorba despre bariere de acces, cu siguranta atat datorita gradului de confort ridicat cat si datorita avantajelor sale, putem spune ca o bariera automata este alegerea perfecta.

0 Shares
You May Also Like