De ce merita sa te muti de la oras la sat in Romania?

De ce merita sa te muti de la oras la sat in Romania?

0 Shares
0
0
0

Locuiesti intr-un oras care nu iti ofera foarte multe perspective de viitor? Cu siguranta te gandesti din ce in ce mai serios ca va sosi cat de repede un moment in care trebuie sa iei o decizie foarte importanta.

Probabil te gandesti sa te muti din tara, si sa iti incerci norocul in strainatate, mai ales daca ai rude sau prieteni in diferite tari straine. Probabil te gandesti sa te muti intr-un alt oras din tara, intr-un oras precum Cluj Napoca, Bucuresti sau alt oras mare, unde iti poti gasi un job bine platit.

De ce nu te gandesti insa sa te muti de la oras la sat? Daca ai parintii sau bunicii in viata, te poti muta in sat cu ei, si poti incepe o viata noua, o viata care sa iti aduca numai satisfactii. Poti chiar sa iti vinzi locuinta de la oras si sa iti cumperi o casa la sat. Cel mai probabil vei gasi o casa cu curte, cu teren si vei mai ramane si cu bani.

Vei putea sa incepi sa te ocupi de agricultura. Nimic nu este mai placut decat sa manci rosii si castraveti sau alte legume pe care le-ai cules personal, pentru propriul consum. Poti sa culegi insa diferite alte legume pe care le poti manca si pe care le poti vinde.

Consideri agricultura ceva greu de facut? Crezi ca nu faci fata? Ei bine, afla ca nu se mai practica demult acele obiceiuri in care satenii isi lucreaza pamantul cu boiii si cu caii. Nu…acele vremuri sunt demult apuse.

Acum, agricultorii care detin suprafete mari de teren (hectare intregi) folosesc tractoare si alte utilaje pentru a-si munci terenurile. Exista insa si agricultori care cultiva doar pentru propriul consum sau pentru a trai din agricultura, dar care au suprafete mai mici de teren in proprietate, iar din acest motiv aleg sa foloseasca motocultorul pentru a-si lucra terenul.

De exemplu, vei putea sa iti indrepti si tu atentia spre un pachet motocultor Rabota R7 75q PK1 daca vei dori sa faci acest pas si sa te muti la tara, si vei putea incepe sa cultivi legume si leguminoase in propria gradina.

Un astfel de motocultor Rabota R7 75q K1 este echipat cu un motor de 7 CP pe benzina, euro 5, si iti ofera posibilitatea de a-i atasa diferite accesorii. Poti sa folosesti motocultorul respectiv pe suprafete mai mari de 8000 de metri patrati.

Asadar, daca vrei sa incepi sa te ocupi de agricultura, acesta este primul pas, pentru ca un astfel de utilaj iti usureaza foarte mult munca. Apoi, odata cu trecerea timpului cand te vei familiariza cu agricultura, vei putea lucra si suprafete de teren mai mari. Exista diferite motocultoare, care sunt mai puternice decat acesta, si pe care le poti folosi pe suprafete mai mari de teren.

O alta solutie pe care o poti avea daca alegi sa te muti de la oras la sat, este sa te ocupi de cresterea animalelor. Poti sa cresti pasari de curte de exemplu, poti sa cresti porcine sau ovine.

Exista multe posibilitati si in aceasta privinta, daca iti plac animalele. Vei avea de-asemenea nevoie de un motocultor pentru ca daca ii vei atasa o remorca, vei putea transporta mai usor hrana pentru animale. Vei putea face multe alte sarcini cu motocultorul si daca te vei ocupa de aceasta activitate.

Acestea sunt doar doua exemple. Poti chiar sa te ocupi de cultivarea plantelor medicinale. Cu un hectar de teren poti face o afacere buna, daca stii spre ce plante sa te orientezi. De-asemenea, motocultorul si accesoriile sale iti vor fi de folos pentru a pregati terenul inainte sa plantezi.

Asadar, un motocultor iti poate fi de folos daca alegi sa te muti de la oras la sat, si sa incepi o afacere proprie.

0 Shares
You May Also Like