De ce sunt atat de apreciate proiectoarele led?

De ce sunt atat de apreciate proiectoarele led?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, becurile traditionale incep sa piarda din ce in ce  mai mult teren in lupta cu tehnologia moderna, care se bazeaza pe tehnologia led, si care se pare ca face fata cu succes cerintelor.

Datorita faptului ca tehnologia a evolutat atat de mult in ultimii ani de zile, atunci cand discutam despre corpurile de iluminat bazate pe tehnologia led, trebuie sa mentionam faptul ca acestea se impart in mai multe categorii, si au un numar mare de avantaje, si putem spune ca nu au dezavantaje.

Tocmai de aceea, se spune ca omul modern alege sa isi investeasca banii in proiectoare led, care in ciuda faptului ca au preturi mult mai mari decat corprurile simple de iluminat, sunt mult mai eficiente.

De ce? Pentru ca aceste proiectoare led, sunt special construite in baza tehnologiei led, care a fost special creata pentru a se obtine un consum mult mai mic de energie electrica, si nu numai.

Mai mult decat atat, aceste proiectoare led au fost special create, in asa fel incat, ele sa nu reprezinte nici un pericol pentru mediul inconjurator, si sa nu afecteze natura sau sa nu polueze, astfel ca in componenta acestora nu se gasesc substante precum mercurul sau zincul, la fel ca si in compozitia altor tipuri de corpuri de iluminat.

Daca stam sa discutam despre avantajele pe care le au corpurile acestea de iluminat, cu siguranta avem nevoie de foarte multe ore la dispozitie, insa in continuarea acestui articol vom discuta doar despre cateva avantaje ale proiectoarelor led.

In primul rand ele au fost create dupa cea mai noua tehnologie, asa ca sunt corpuri moderne de iluminat, iar mai mult decat atat au si o durata de viata de pana la 10 ori mai mare in comparatie cu celelalte proiectoare traditionale.

Plus de asta, este important de mentionat faptul ca becurile si proiectoarele traditionale se incalzesc extrem de mult, astfel ca ajung sa arda foarte tare, pe cand, proiectoarele led nu se incalzesc, pentru ca ele nu emana nici un fel de caldura, sub nici o forma.

Se stie faptul ca in Romania, indiferent ca locuiesti la casa sau la bloc, in mediul rural sau in mediul urban, pot sa apara diferite fluctuatii de tensiune electrica, iar corpurile vechi de iluminat se pot arde foarte rapid.

Datorita faptului ca aceste proiectoare led au fost create dupa cea mai noua tehnologie, ele rezista foarte bine la fluctuatiile de tensiune, fara a fi afectate in vreun fel sau altul. Ele sunt foarte rezistente si la aprindei si la stingeri, fara a se arde sau fara a suferi alte modificari.

Iarasi este important de mentionat faptul ca aceste corpuri de iluminat consuma cu aproape 50% mai putina energie electrica decat corpurile de iluminat create dupa o alta tehnologie, insa calitatea luminii oferita de proiectoarele led este una superioara.

Plus de asta, proiectoarele led pot sa functioneze fara probleme pana la 50.000 de ore, asa ca avem toate motivele din lume sa ne indreptam atentia spre astfel de proiectoare led pentru acasa.

0 Shares
You May Also Like