De ce sunt ideali paletii in lemn?

De ce sunt ideali paletii in lemn?

4 Shares
0
0
4

De ce sunt ideali paletii in lemn?In momentul in care vine vorba despre paleti, stim cu totii ca acestia sunt folositi pentru a sustine diferite tipuri de marfa. Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre paleti.

Mai intai de toate este important sa precizam ca se gasesc paleti atat in depozite, cat si in fabrici si chiar si in magazine industriale, pentru ca acestia sunt capabili sa sustina marfa grea.

Paletii pot fi intalniti si in supermarketuri, acolo unde sunt deasemenea folositi pentru ca pot sustine zecile sau sutele de kilograme de marfa.

Ei bine, atunci cand discutam despre paleti, cele mai multe persoane fug rapid cu gandul la paletii din lemn, dat fiind faptul ca acestia sunt cei mai cunoscuti paleti.

Trebuie insa precizat faptul ca paletii din lemn nu mai sunt atat de apreciati precum in trecut, dat fiind faptul ca pot prezenta urme de mucegai, pot fi mancati de molii, sunt foarte grei mai ales daca sunt si uzi, si pot necesita reparatii periodice.

In prezent, se pare ca din ce in ce mai multi antreprenori opteaza pentru paleti din plastic pentru a-si depozita si pentru a-si transporta produsele, iar in continuare vom vedea si de ce.

In primul rand trebuie precizat faptul ca paletii din plastic fiind realizati din plastic de cea mai buna calitate, sunt foarte rezistenti atat la impact, cat si la temperatura foarte scazuta.

Un alt motiv pentru care antreprenorii aleg sa isi indrepte atentia mai nou spre paletii din plastic este acela ca paletii din plastic nu sunt mai grei atunci cand intra in contact cu apa, la fel ca si paletii din lemn.

Paletii din plastic se pot spala si se pot curata mult mai usor si mult mai rapid decat paletii din lemn, asa ca acesta este un alt mare avantaj pe care paletii din plastic il au in fata paletilor din lemn la momentul actual.

Daca odata cu trecerea timpului, datorita unui grad intens de utilizare paletii din lemn pot avea nevoie de anumite reparatii, ei bine, paletii din plastic nu vor avea nevoie de nici un fel de reparatii.

Plus de asta, trebuie precizat ca un palet din lemn este mult mai greu decat un palet din plastic, asa ca avem inca un motiv pentru care paletii din plastic sunt atat de apreciati la momentul de fata.

Marele dezavantaj insa al paletilor de plastic in fata paletilor din lemn este acela ca au un pret mai mare. Daca stam insa sa discutam despre toate celelalte avantaje pe care paletii din plastic le au in fata paletilor din lemn, atunci cu siguranta putem spune ca se merita achizitionarea paletilor din plastic.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante lucruri de precizat atat despre paletii din plastic cat si despre paletii din lemn, iar dupa cum se poate observa, paletii din plastic au mult mai multe avantaje decat paletii din lemn, chiar daca au si un pret ceva mai mare, insa ei isi merita banii.

4 Shares
You May Also Like